STIHL MSA 161 T - новият акумулаторен трион за работа в короната на дървото

Дата: 2018-08-22 Посещения: 578

Отскоро на пазара е новият модел акумулаторен трион STIHL MSA 161 T. Следвайки предшественика си MSA 160 T, тази нова акумулаторна резачка има по-мощен двигател, по-висока скорост на веригата за бърза работа и подобрена производителност. В допълнение, тя има нова висококачествена режеща гарнитура и обезопасена срещу изгубване гайка на капака на водещото колело.
Най-новата олекотена резачка на батерии има 40% по-висока скорост на веригата, която вече е 16 м/сек, и 15% по-голяма мощност на двигателя, което й позволява да отстранява с лекота изсъхнали дървета и клони, както и да извършва качествена поддръжка на дървесната корона.

Като част от системата STIHL PRO, този акумулаторен трион може да работи с богатата гама от батерии на STIHL от 36V AP. MSA 161 T изненадва с техническите си детайли и отличното си представяне. С 35 минути зареждане (със зарядно устройство AL 500) MSA 161 T има работна издръжливост от приблизително 40 минути (с батерия AP 200), като и теглото на машината е само 2,1 кг (без батерия, шина и верига).

STIHL са поставили удобството на потребителя, лекотата на работа и безопасността на водещо място в дизайна на резачката и поради това MSA 161 T има прецизно поведение на рязане с 1/4P верига, което позволява чисто и гладко рязане. Освен това, сред подобренията можем да посочим и иновативния предпазен панел за допълнителна безопасност, както и външното заключване за още по-удобна употреба.

Тъй като MSA 161 T се захранва от батерии, акумулаторният трион работи тихо, така че няма нужда от специални защитни приспособления за ушите. Тихата работа също така позволява лесна комуникация с наземния персонал и прави този акумулаторен верижен трион идеален за използване в районите на училища или болници.

Можете да разгледате и поръчате STIHL MSA 161 T, като посетите този АДРЕС-->
 


Оставете коментар


Код за сигурност


Запишете се в БЮЛЕТИНА НИ!