Ценови листопад в есенната промоция на STIHL

Дата: 2018-09-25 Посещения: 400

Започна традиционната есенна промоция на машини за гората и градината с марки STIHL и VIKING. Всеки, който се възползва от ниските цени през време на кампанията, ще бъде зарадван и с много допълнителни бонуси и подаръци.
В есенния ценови листопад са включени най-продаваните модели машини на двете реномирани марки - моторни и електрически резачки, моторни коси и храсторези, уреди за обдухване, дробилки за клони, водоструйки и др.

Промоция на Моторни резачки и Електрически триони

Най-търсените модели с марка STIHL безспорно са моторните резачки. От германският концерн са се погрижили феновете на качествените моторни триони да останат доволни, като освен с ценово намаление и безплатна доставка ще бъдат зарадвани и със стойностен и най-вече полезен подарък, в зависимост от поръчания модел - моторно масло, допълнителна верига, масло за верига, пила, брадвичка с кожен калъф.
Към тях можем да добавим и промоционалните предложения на четири модела електрически верижни триони. Te могат да бъдат закупени с отстъпка в цената и подарък - масло за верига Forest Plus.

Моторни коси на отлични цени

Сред топ-продуктите с марка STIHL, естествено попадат и моторните коси, които макар че се продават най-много през пролетта, и през есента не губят своите позиции на пазара. Всички модели бензинови коси Щил са с атрактивно акционно намаление.

Градински уреди STIHL с отстъпка

Сред есенните промо машини попадат и четири модела водоструйки STIHL - RE 88, RE 98, RE 109 и RE 129 PLUS. С тяхна помощ можете лесно и бързо да почистите около къщата или да измиете личния си автомобил.
Любителите градинари пък ще могат да избират между няколко страхотни машини, с които клоните и листата в двора ще изчезнат за секунди, а моравата ще бъде в перфектно състояние. Сред тях попадат три машини за обдухване, засмукване и раздробяване с марка STIHL - BG 86, SH 86 и SHE 71, два модела електрически добилки VIKING - GE 140 L и GE 250, както и един модел мотофреза - VIKING HB 685.  

Всички промо артикули от голямата Есенна промоция на STIHL и VIKING можете да разгледате, като посетите този АДРЕС-->
 

 


Оставете коментар


Код за сигурност


Запишете се в БЮЛЕТИНА НИ!