Лазерни ролетки BOSCH ZAMO III - за прецизни измервания до 20 метра

Дата: 2018-10-12 Посещения: 379

Запознайте се с третото поколение на прецизните и точни лазерни ролетки BOSCH ZAMO.
Те никога няма да ви подведат, с тях всяко измерване на разстояние до 20 метра ще ви се струва като детска игра. Изключително точни и удобни за работа, благодарение на модерния си и ергономичен дизайн. Измерват прецизно с помощта на последно поколение лазерна технология, с лесен и интуитивен интерфейс - просто натискате единствения бутон и търсената от вас дължина ще се появи на дисплея.

Лазерните ролетки BOSCH ZAMO 3 могат да изчисляват и площи, като това е част от техните вградени функции. Те са невероятно мултифукционални, тъй като могат да работят с три различни приставки.
С адаптерът ролетка ще измерите точно разстояния и обиколка на предмети. Адаптерът колело пък ще ви помогне да се справите без проблем при мерене на неравни повърхности, а с приставката лазерен нивелир лесно ще подравните например книги или рафтове.
 

Производителят BOSCH предлага тази невероятно прецизна лазерна ролетка в два варианта - BOSCH ZAMO III Basic (само инструмент) и BOSCH ZAMO III Set (инструмент + 3 приставки).
 

 


Оставете коментар


Код за сигурност


Запишете се в БЮЛЕТИНА НИ!