Ново в Дикар Консулт: Универсални гребла PRISMA за мотофрези и мотоблокове

  • Ново в Дикар Консулт: Универсални гребла PRISMA за мотофрези и мотоблокове

Отскоро към богатата продуктова гама на Дикар Консулт добавихме четири нови модела универсални гребла с марка PRISMA.
Те са подходящи за двуколесни самоходни машини като мотофрези и мотокултиватори, както и за двуколесни трактори, и са предназначени за почистване на сняг, оборски тор, зърно, строителни отпадъци и за заравняване на терени.
Прикачването към машините се осъществява чрез адаптор, който се предлага за различните модели машини.

Греблата за сняг PRISMA са четири варианта - Икономик, Стандарт, Комфорт и Професионал.
Моделът Икономик се монтира фронтално пред машината, разполага с една ос на ротация, като избутването на снега става посредством маневри и периодично завиване на мотофрезата.
Греблото Стандарт е двуосно, като може да се завърта под ъгъл в 5 фиксирани позиции, като промяната на позицията се извършва чрез щифт.
Комфорт е гребло за сняг, което има подобни възможности, както предходния модел, като съществената разлика е, че завъртането му се регулира директно от кормилото чрез ръкохватки.
Последният, и най-ефективен и лесно управляван модел универсално гребло PRISMA е Професионал. То е 3-осно, като разполага с 2 откатващи пружини. Това го прави изключително удобно и безопасно при работа на неравни терени, като предпазва машината и оператора от травма при внезапен удар в твърд предмет.

Греблото за сняг се предлага в четири ширини - 780, 820, 980 и 1230 милиметра. Изработено е от стоманена ламарина с дебелина от 2,5 милиметра, подсилена от укрепващи планки и ребра с дебелина от 4 милиметра. Работният орган на универсалното гребло е 5-милиметрова стоманена шина, която е застопорена с болтове и при износване може да бъде заменена.
Производителността на греблото е в пряка зависимост от неговата ширина, от това колко е мощността на машината и от вида на почиствания материал.

Можете да разгледате греблата PRISMA, като посетите този ЛИНК>>>


Коментари

Напиши коментар

Забележка: HTML не се приема!

Вашата оценка

Зареждане... Моля, изчакайте!