Нови модели косачки за трева STIHL

  • Нови модели косачки за трева STIHL

От началото на тази година продуктовата гама на STIHL се обогати с нови модели косачки за трева.
Сред новите предложения на световноизвестната немска марка за горска и градинска техника можете да откриете електрически косачки, моторни косачки и трактори за косене.
Новата гама тревокосачки STIHL предлагат леко рязане, мощна и надеждна работа.

Щил предлагат няколко нови модела бензинови косачки, които са оборудвани с висококачествен колесен механизъм и надеждни двигатели. Някои модели са снабдени с кош за събиране на окосената трева, а други са без кош, като има и моторни косачки с възможност за мулчиране.

Ако пък желаете да косите без да замърсявате околната среда, можете да се спрете на новите модели косачки на ток STIHL. Те са предназначени за косене на по-малки площи, но са изключително тихи, леки са и са удобни за пренасяне.

За професионално и продължително косене на големи тревни терени от няколко декара, от STIHL предлагат новите си модели тракторни косачки. Тези мощни и ефективни косачки се отличават с голяма ширина на косене, лесно настройване на височината на откоса, както и с изключително комфортно управление и елегантно маневриране.

Независимо дали имате нужда от електрическа или бензинова косачка, или пък от трактор за косене, STIHL Ви предлага голям избор, който напълно да задоволи вашите нужди и изисквания.

Всички нови модели машини STIHL можете да разгледате ТУК>>>


Коментари

Напиши коментар

Забележка: HTML не се приема!

Вашата оценка

Зареждане... Моля, изчакайте!