Компресори за въздух ABAC - отличен избор на отлични цени!

  • Компресори за въздух ABAC - отличен избор на отлични цени!

От 1980 г. италианската компания ABAC предлага на световния пазар широка гама от въздушни компресори както за любителски нужди, така и за професионални приложения.
В момента ABAC е лидер в производството и търговията с компресори за въздух, като продукцията на фирмата се изнася в повече от 100 страни по света.
АБАК предлага от най-малките компресори за домашно ползване с обем на бутилката от 24 литра, до мощни и високопроизводителни бутални компресори с капацитет от цели 900 литра и дебит на входа от 2400 литра в минута.

За домашните майстори, от ABAC са разработили “жълтата серия” компресори Baseline, които ще задоволят и най-взискателните потребители. Тези малки компресори се отличават с изключителна експлоатационна надеждност, благодарение на чугунения цилиндър и алуминиево бутало. Хоби серията компресори ABAC са подходящи за боядисване с аерограф, за дейности свързани със затягане, занитване и др.

За истинските професионалисти пък е създадена линията ABAC Pro. Това са супер мощни и надеждни трифазни компресори с голям дебит и страхотна производителност.

Естествено, в асортиментната листа на ABAC не липсва и допълнителното компресорно оборудване, като висококачествени компресорни глави, както и богат избор от пневматични консумативи - спирални маркучи, пневматични бояджийски пистолети, пистолети за помпане на гуми, регулатори за налягане и др.

Дикар Консулт е директен вносител на пълната гама компресори за въздух, компресорни глави и консумативи за компресори на марката ABAC.
Предлаганите от нас компресори ABAC са с гарантирано качество, осигурен сервиз и на изключително конкурентни за пазара в България цени!

Можете да разгледате всички наши оферти на електрически компресори на италианския производител ABAC, като посетите този ЛИНК>>>


Коментари

Напиши коментар

Забележка: HTML не се приема!

Вашата оценка

Зареждане... Моля, изчакайте!