Качествените градински аксесоари и маркучи HOZELOCK вече и в Дикар Консулт

  • Качествените градински аксесоари и маркучи HOZELOCK вече и в Дикар Консулт

Вече в търговската мрежа на Дикар Консулт може да откриете висококачествените градински аксесоари и маркучи на английската марка HOZELOCK.
От самото си създаване през 1959 г., вече 60 години, Hozelock е специализирана в изработката на широка гама от продукти за градината, като предлага решения за поливане, пръскане и растителна защита.

Днес Hozelock e глобален производител на градинско оборудване с централен офис в Бирмингам (Великобритания). Над 75% от продуктите на компанията се произвеждат във Великобритания. Останалите 25% от качествените градински аксесоари се изработват във фабрики, които са разположени във Франция, Малайзия, Тайван и Китай. Продуктите на Hozelock се продават със завиден успех в Европа, Австралия и Нова Зеландия.

Мотото на водещата британска компания говори само - “Създадено от градинари за градинари”.

Всеки продукт Hozelock е създаден така, че да работи многократно, така че клиентите на марката да могат да се грижат за своите градини по най-добрия възможен начин. В резултат на това Hozelock е един от любимите британски доставчици на градинско оборудване.

Широката продуктова гама на Hozelock включва качествени и издръжливи градински маркучи, колички за маркучи, градински струйници и разпръсквачи, пистолети за разпръскване, конектори за маркучи, капкообразуватели и много други.

Продуктите на HOZELOCK може да разгледате в търговския център на Дикар Консулт в Плевен на ул. Българска авиация 13, както и в нашия сайт на този ЛИНК>>>.


Коментари

Напиши коментар

Забележка: HTML не се приема!

Вашата оценка

Зареждане... Моля, изчакайте!