BOSCH X-LOCK - революционна технология за захващане с едно щракване

Дата: 2019-05-21 Посещения: 359

Смяната на консумативите за ъглошлайф вече ще бъде толкова лесна, колкото детска игра. С иновативната технология X-LOCK на BOSCH, дисковете могат да бъдат подменяни за секунди, и то само с едно щракване.
Революционната промяна се състои в оформения като X захват на новите модели ъглошлайфи на BOSCH от серията GWX, който позволява лесно и без усилие монтиране на всеки един консуматив.


Основните преимущества на тази световна новост от BOSCH са:
 - изключително голямо удобство при работа - лесната смяна на консумативите, и то без никакви губещи се части, е до 5 пъти по-бърза в сравнение с досегашния начин;
 - голямо разнообразие - Bosch предлагат широка гама X-LOCK ъглошлайфи и консумативи за тях, с чиято помощ ще се справите с всяка една задача;
 - увеличена надеждност - вече няма да се чудите на коя страна да сложите консумативите с посока, като например някои специфични диамантени дискове. Те вече няма да могат да се монтират неправилно, и то именно благодарение на страхотната X-LOCK система за захващане.
 

Методът X-LOCK е изключително елементарен - просто вземете нужния X-LOCK консуматив, позиционирайте го върху захвата и натиснете леко. Когато чуете “щракване” ъглошлайфът вече е готов за работа, като трябва да сте сигурни, че консумативът е закрепен здраво и надеждно към инструмента. За да извадите диска, просто отключете захвата.
Подмяната на консуматива може да се извърши само за 5 секунди, много по-бързо отколкото досега. Можете да го направите, дори и когато носите ръкавици.
 

Отскоро на пазара са вече първите X-LOCK електрически и акумулаторни ъглошлайфи с марка BOSCH, както и над 130 различни X-LOCK консумативи за тях.

Вече можете да ги откриете и в нашия онлайн-магазин, като за да ги разгледате, посетете този ЛИНК-->
 


Оставете коментар


Код за сигурност


Запишете се в БЮЛЕТИНА НИ!