Новите ръчни циркуляри на Bosch GKS 55+ - компактни и лесни за работа

  • Новите ръчни циркуляри на Bosch GKS 55+ - компактни и лесни за работа

Ръчният циркуляр е инструмент, който дава възможност за прецизно рязане и разкрояване на детайли от дървесни материали. С него може да режете с голяма точност до милиметър по права линия, перпендикулярно или със скосяване. С подходящи режещи листове могат да бъдат разрязвани и тънкостенни детайли от цветни метали, напр. профили, като не се допуска разрязването на черни метали.

Представяме Ви новата гама от ръчни циркулационни триони на Bosch - GKS 55+ G Professional и GKS 55+ GCE Professional, които излязоха на пазара от началото на месец юли. Благодарение на новата геометрия на зъбните колела циркулярите предлагат по-голяма дълбочина на рязане от 15% за същия размер на острието. По този начин двата инструмента предоставят на дърводелци и монтажници на гипсокартон още по-широк спектър от приложения.


И двата циркуляра тежат само 3.8 кг, като позволяват срезове с дълбочина от 63 мм със 165-милиметрови дискове. Техните мощни двигатели гарантират бърза работа. GKS 55+ G Professional е оборудван с 1 200-ватов мотор, докато GKS 55+ GCE Professional - с 1 350-ватов. Инструментите са оборудвани с "Constant-Electronic" и с предварителен избор на броя на оборотите на 6 нива в зависимост от материала, който се реже.

Циркулярите използват иновативната технология на двустепенния планетен редуктор, който позволява по-голяма дълбочина на рязане без да се увеличава диаметърът. Налична е и функция, която спира инструмента няколко секунди след изключване за защита на потребителя и обработвания материал.


Коментари

Напиши коментар

Забележка: HTML не се приема!

Вашата оценка

Зареждане... Моля, изчакайте!