Новини

Създадени от : 18-Jan-2017 Посещения: 4

Компанията BOSCH започва новата 2017 година с летящ старт. Германският производител е подготвил промоционална кампания, в която всеки фен на “сините” професионални електроинструменти може да открие своята машина, и то не само на страхотна цена, но и в добавка с впечатляващ бонус.
В акцията, която е в сила до края на месец февруари, са включени акумулаторни винтоверти, перфоратори, ударни бормашини, ъглошлайфи, прободен трион, ел.ренде, герунг, ръчен циркуляр и прахосмукачка за мокро-сухо изсмукване.

Германският производител на машини и инструменти за обработка на тръби REMS не изневерява на традициите и както в началото на всяка година, така и сега е подготвил своята поредна голяма промоционална кампания.
Вече над 100 години REMS произвежда качествена ВиК техника за обслужване на отоплителни и санитарни инсталации, както и иновативни ръчни инструменти.

Работно време на Търговско-сервизен център ДИКАР КОНСУЛТ по време на Коледните и Новогодишните празници!

Участвай в нашата коледно-новогодишна игра и ще имаш цели 3 шанса да спечелиш подарък измежду: Акумулаторна отвертка SKIL 1012 AD, комплект битове BOSCH (25 части) и стилен календар STIHL за 2017 г.

От германският производител BOSCH дойде поредната прекрасна новина за любителите на качествената марка. Вече, всеки който закупи машина от „зелената” серия на БОШ ще има привилегията да удължи гаранцията на своята машина на цели 36 месеца. Така немският производител вече ще предлага не само професионалната си техника с 3-годишна гаранция, а и „зелените” машини за домашния майстор ще се продават с удължена такава.
Така удълженият гаранционен срок вече ще важи за всички полупрофесионални електроинструменти, градински уреди и измервателна техника с марка BOSCH.

Представяме Ви идеалният Коледен подарък за млади и стари - IXO CHRISTMAS SET. Това е най-новото предложение на германския производител BOSCH, специално за предстоящите празници.

Страхотният комплект включва най-малката акумулаторна отвертка за домашния майстор - BOSCH PSR IXO V + прекрасен бонус - детска играчка IXOLINO, която е идеално копие на оригиналната отвертка.

Купувайки този невероятен подаръчен комплект, Вие ще си осигурите мощен и лек инструмент за дома в комбинация с качествена и иновативна играчка. Така, докато завинтвате винтове, Вашето дете може да се забавлява с Вас, като Ви подражава и играе едновременно.

Създадени от : 22-Nov-2016 Посещения: 45

Само този петък, 25 ноември във всички търговски обекти на Дикар консулт и в нашия сайт dikarconsult.com избрани ТОП продукти ще бъдат продавани с големи отстъпки, достигащи над 40%.
Нашите клиенти ще могат да закупят с уникални ценови намаления електроинструменти, градинска и почистваща техника, моторни резачки, зарядни устройства, заваръчна техника, колонки и резервоари за гориво, дървообработващи и металообработващи машини и много други.

Нашият сайт Profimashini.com е вече с изцяло нова визия. Иновативен дизайн, подобрена достъпност за мобилни устройства, още по-богата продуктова гама и не на последно място още по-атрактивни промоционални предложения.
Това са само една малка част от подобренията, които сме направили в нашия онлайн-магазин Profimashini.com.
Сайтът вече е на нова платформа, което ще го направи още по-лесен за използване, като само с няколко клика ще можете да поръчате нужните Ви артикули.

Създадени от : 07-Nov-2016 Посещения: 70

През целия месец ноември любителите на електроинструментите на японския производител MAKITA могат да се възползват от промоционалните намаления на 10 от хоби машините с логото на известната марка.
Припомняме, че преди няколко месеца от MAKITA взеха решение всички продукти от любителската серия на компанията вече да не се продават с марката MAKTEC, а с новото лого - MAKITA MT.
Сега, в разгара на есенния сезон от далекоизточния производител предлагат част от своите хоби инструменти с изгодни отстъпки.

Наскоро от немската компания за градинска техника STIHL пуснаха в продажба своя нов модел моторна резачка - MS 180 C-BE.
Това е лек, практичен моторен трион за употреба в дома или на вилата. С негова помощ с лекота ще нарежете дървата за огрев, а 35-сантиметровата му шина ще Ви даде възможност да се справите без проблеми с рязането и на по-дебели клони.
Към безценните качества на тази резачка можем да причислим бързото и лесно стартиране чрез системата ErgoStart и наличието на устройство за бързо опъване на веригата, което прави възможно нейната смяна да става само за секунди и то без нужда от използването на инструменти.