Новини

Запознайте се с третото поколение на прецизните и точни лазерни ролетки BOSCH ZAMO.
Те никога няма да ви подведат, с тях всяко измерване на разстояние до 20 метра ще ви се струва като детска игра. Изключително точни и удобни за работа, благодарение на модерния си и ергономичен дизайн. Измерват прецизно с помощта на последно поколение лазерна технология, с лесен и интуитивен интерфейс - просто натискате единствения бутон и търсената от вас дължина ще се появи на дисплея.

Създадени от : 25-Sep-2018 Посещения: 101

Започна традиционната есенна промоция на машини за гората и градината с марки STIHL и VIKING. Всеки, който се възползва от ниските цени през време на кампанията, ще бъде зарадван и с много допълнителни бонуси и подаръци.
В есенния ценови листопад са включени най-продаваните модели машини на двете реномирани марки - моторни и електрически резачки, моторни коси и храсторези, уреди за обдухване, дробилки за клони, водоструйки и др.

Създадени от : 03-Sep-2018 Посещения: 41

Ето какво ще бъде работното време на Търговско-сервизен център "Дикар Консулт" по празниците свързани с честването на 22 септември - Ден на Независимостта на Република България.

Създадени от : 10-Sep-2018 Посещения: 85

Разбрахте ли за нашата най-нова промоционална оферта?
Само сега при онлайн поръчка на машина METABO ще получите страхотните 13% отстъпка от основната цена.
Така ще си осигурите качествен електроинструмент на водещ производител и то със супер атрактивно намаление.

Отскоро на пазара е новият модел акумулаторен трион STIHL MSA 161 T. Следвайки предшественика си MSA 160 T, тази нова акумулаторна резачка има по-мощен двигател, по-висока скорост на веригата за бърза работа и подобрена производителност. В допълнение, тя има нова висококачествена режеща гарнитура и обезопасена срещу изгубване гайка на капака на водещото колело.
Най-новата олекотена резачка на батерии има 40% по-висока скорост на веригата, която вече е 16 м/сек, и 15% по-голяма мощност на двигателя, което й позволява да отстранява с лекота изсъхнали дървета и клони, както и да извършва качествена поддръжка на дървесната корона.

От средата на месец август 2018 г. вече е на пазара новата акумулаторна отвертка за дома BOSCH PushDrive.
С нейна помощ ще постигнете чудесни резултати в домашни условия, като лесно и бързо ще се справите с всяка една задача свързана със завинтване.
Благодарение на функцията за избор на въртящия момент новата акумулаторна отвертка ще Ви осигури по-голям контрол по време на работа, както и постигане на последователни резултати. Това ще Ви помогне да оптимизирате мощността, необходима при процеса на завинтване в зависимост от материала и приложението.

В търговските обекти на Дикар Консулт, както и в нашия сайт вече можете да закупите иновативните и изключително качествени немски инструменти WERA.
WERA е един от водещите световни производители на инструменти за завинтване, със седалище във Вупертал (Германия). WERA разработва и произвежда инструменти за професионални и промишлени приложения.
WERA очарова многократно своите потребители с изключителните си иновации, като техните продукти са стилни и ергономични, с уникално съотношение цена-качество.

Създадени от : 01-Aug-2018 Посещения: 123

Месец август е един от най-подходящите месеци както за лятна почивка, така и за домашни ремонти или освежаване на градината.
За да свършите максимално бързо и ефективно тези задачи се доверете на “зелената” хоби техника на германския производител BOSCH.
От немската марка са подготвили поредната си промо кампания, като този път са се постарали да включат продукти от всички свои сегменти - електроинструменти, измервателна и почистваща техника, както и обичайните предложения по това време на годината на градинска техника.

Създадени от : 24-Jul-2018 Посещения: 168

Независимо дали търсите мощна косачка за трева, имате нужда от трактор за косене или снегорин, или просто искате да си закупите качествена градинска техника - със сигурност ще намерите точно това, от което се нуждаете, като се запознаете с продуктите с марка CUB CADET.
От самото си създаване CUB CADET съществува, за да помогне на хората да осъзнаят потенциала на своя външен свят. Първият градински трактор с марката CUB CADET е конструиран през 1961 г., за да помогне на новопоявилите се крайградски собственици на жилища да се възползват максимално от своето имущество.

Създадени от : 13-Jul-2018 Посещения: 416

Вече в търговската мрежа на Дикар Консулт ще може да откриете висококачествените ръчни инструменти на немската марка BESSEY

Производството на ръчни инструменти BESSEY започва преди повече от 80 години с оригиналната винтова стяга от чугун. Следват и други нововъведения в областта на стягите, както и производството на известните ножици за ламарина. 

Запишете се в БЮЛЕТИНА НИ!