Новини

На 21 юни Дикар консулт ООД, съвместно с Евромастер ООД, организира Ден на отворените врати на тема “Професионални електроинструменти RAIDER INDUSTRIAL и METABO”.
Събитието, което се проведе на територията на Търговско-сервизен комплекс “Дикар консулт”, привлече десетки любители на двете марки, като посетителите на живо се запознаха с качествените електроинструменти, можеха да ги изпробват и да ги закупят на преференциални цени.

Нашата 5-седмична промоционална кампания по случай 25-годишнината на Дикар Консулт приключи, но уникалните ни промо предложения продължават.
До края на месец август ще имате възможност да закупите всички продукти с марка KNIPEX със страхотната отстъпка от 18%.
Ако имате нужда от качествен и надежден ръчен инструмент на водеща световна марка - сега е времето!

Създадени от : 14-Jun-2018 Посещения: 78

На 21 юни 2018 г. (четвъртък) от 13:00 до 16:00 часа Дикар консулт ООД, съвместно с Евромастер ООД, организира Ден на отворените врати. Темата на събитието ще бъде “Професионални електроинструменти RAIDER INDUSTRIAL и METABO”.
Всеки, който желае, може да дойде и да проследи откритите демонстрации на двете марки.
Пред Вас ще бъде представена и демонстрирана новата серия от професионални инструменти RAIDER INDUSTRIAL. Машините от този клас са с по-висока производителност, по-добър комфорт при работа и са предназначени за продължителни натоварвания в индустриални условия.

Създадени от : 06-Jun-2018 Посещения: 859

Колкото и да газят моравата вашите деца, Вие все пак искате тя да изглежда добре. В тази статия ще дадем няколко съвета според сезона на начинаещите градинари как правилно да поддържат своите тревни площи.

Световното първенство по футбол наближава. В унисон с предстоящите футболни емоции от известната немска марка BOSCH са подготвили приятна изненада за всички фенове на коженото кълбо. До 6 юли 2018 г. ще тече новата промоционална игра на БОШ - “Отбор като за световно”.
Всеки клиент закупил електроинструмент от професионалната или хоби серията, или градински електроинструмент с марката BOSCH в периода между 30 април и 6 юли 2018 г. може да участва в томбола за страхотни награди.

Дойде ред и на последната, пета “Седмица на големите отстъпки” на Дикар Консулт. Нашата уникална петседмична промоционална кампания е по случай 25 години от създаването на фирмата.
Последната промо седмица, която ще тече от 28 май до 3 юни 2018 г. сме посветили на почистването.
През периода ще можете да закупите почистваща техника и разнообразни консумативи за почистващи машини с изгодни отстъпки, вариращи 8 до 13%.

Създадени от : 21-May-2018 Посещения: 79

На празничния 24 май - Ден на българската просвета и култура, и на славянската писменост, както и на 25 май, Търговско-сервизният център на Дикар Консулт ще работи с обичайното си работно време - от 9.00 до 18.00 часа.

ТОП отстъпки на водещи марки за строителна и подемна техника са основните акценти на четвъртата “Седмица на големите отстъпки” на Дикар Консулт, която е част от уникалната петседмична промо кампания по повод 25 години от основаването на фирмата.
В периода между 21 и 27 май избрани продукти на известните производители на строителни машини IMER и CIMEX ще предлагаме с изгодни намаления. Към тях ще добавим и марките BISONTE и MONTOLIT, чиито артикули ще продаваме с отстъпка от 13%.

Вече е в ход третата “Седмица на големите отстъпки” на Дикар Консулт, която е част от грандиозната петседмична промоционална кампания по случай 25-годишнината от създаването на нашата фирма.
През дните между 14 и 20 май основен акцент сме поставили на електроинструментите. По време на 3-тата ни седмична промоция ще имате уникалния шанс да закупите продуктите на най-известните марки в този бранш с неустоими ценови намаления.

През втората промоционална седмица на нашите празнични “Големи отстъпки” ще можете да се възползвате от страхотни намаления на различни типове продукти.
Един от акцентите на кампанията ни между 7 и 13 май е уникалната отстъпка от 18% на всички артикули с марка DECA - заваръчна техника и заваръчни консумативи, зарядни устройства за автомобили и стартерни колички.

Запишете се в БЮЛЕТИНА НИ!