Новини

Създадени от : 16-Sep-2019 Посещения: 23

Работно време на Търговско-сервизен център "Дикар консулт" по време на празниците, свързани с честването на 22 септември - Ден на независимостта на България!

Създадени от : 19-Aug-2019 Посещения: 1392

Няма нужда да чакате, пазарувайте на лизинг с нас online.
Вече не е нужно да спестявате месеци наред, за да си купите желаната машина. Нашият сайт www.dikarconsult.com Ви предоставя изключителната възможност само с натискането на няколко бутона да кандидатствате за лизинг online, без дори да е нужно да излизате от офиса или дома си.

Създадени от : 06-Aug-2019 Посещения: 83

Немският производител на ВиК машини, оборудване и инструменти за обработка на тръби REMS стартира втората за 2019 година промоционална кампания.
Повече от 100 години германската марка е един от водещите производители на качествена техника за обслужване на санитарни и отоплителни инсталации, както и на иновативни ръчни инструменти.
В новата си акционна кампания от REMS са включили повечето от най-продаваните си продукти, които надвишават цифрата от 280. Сред промо артикулите всеки специалист в областта на ВиК инженерството и ремонтите ще открие голямо разнообразие от изгодни предложения.

Създадени от : 23-Jul-2019 Посещения: 61

Преставяме Ви истинският професионалист във височинното рязане - новият модел моторна кастрачка STIHL HT 133.
Телескопичната кастрачка HT 133 е конструирана със същите характеристики като досегашния модел HT 103, но осигурява до 35% повече мощност благодарение на по-мощния си 4-MIX® двигател от 1,9 к.с., с който е оборудвана.

През настоящата година водещият немски производител на ВиК техника и инструменти ROTHENBERGER празнува своя 70-годишен юбилей!
По този повод от известната марка са подготвили специална промоционална кампания по надслов “70 години Ротенбергер - 70 дни, 7 комплекта инструменти, ненадминати оферти!
В периода между 1 юли и 9 септември 2019 г. всеки ВиК майстор или професионалист може да се възползва от седемте страхотни предложения на водещата марка.

Създадени от : 25-Jun-2019 Посещения: 66

В периода юни-август всеки клиент закупил електроинструмент с марка BOSCH има шанс да спечели страхотни награди в новата игра “Играй и спечели”.
Правилата на играта са прости - купуваш до 31 август електроинструмент БОШ и регистрираш номерата на касовата бележка и гаранционната карта на този адрес: https://www.boschfans.bg/registerWarranty.

Създадени от : 19-Jun-2019 Посещения: 63

Информираме нашите клиенти, че в периода от 18 юни до 17 юли в нашия сайт и в търговските ни обекти всеки един продукт на австрийската марка BERNARDO може да бъде закупен с отстъпка от 12%, като ще има и някои машини, които ще предлагаме с по-големи намаления, надхвърлящи 20%.

Първият в света моторен трион с електронно управлявано впръскване на горивото - STIHL 500i вече може да се гордее и с първата си голяма награда.
На престижното търговско изложение Demopark, което се провежда на всеки 2 години в германския град Айзенах страхотната професионална резачка спечели златен медал в раздела за иновации и развитие на зеления сектор.

От тази пролет на пазара е най-новото попълнение сред качествените и издръжливи моторни коси на водещата марка STIHL - модел FS 235.
Тази бензинова коса попада в средния сегмент машини, които могат да бъдат използвани както за косене в двора или градината, така и за по-интензивна работа в селското стопанство.
FS 235 идва като една сполучлива алтернатива на лидера в този ценови сегмент, а именно модела на STIHL - FS 131. Новият модел моторна коса е с по-мощен двигател от 2,1 конски сили в сравнение със своя събрат FS 131, като идва и с по-богата окомплектовка - тристранен нож, глава с корда, предпазител, презрамен колан и очила.

Всички акумулаторни батерии METABO с капацитет 4.0 Ah или повече, без значение дали са Metabo Li-ION или от новата серия Metabo LiHD, вече ще се предлагат с 3-годишна пълна гаранция.
Батериите на Metabo са проектирани и изработени по иновативната технология Ultra-M, която осигурява перфектно взаимодействие между акумулаторната машина, батерията и зарядното устройство.

Запишете се в БЮЛЕТИНА НИ!