Новини

Създадени от : 18-Jan-2018 Посещения: 24

Българският производител на професионални електроинструменти SPARKY започва 2018 година с поредната си официална промо кампания. Зимните сгряващи предложения на реномираната марка ще бъдат валидни в периода между 15 януари и 20 февруари. По време на кампанията на супер изгодни цени могат да бъдат закупени четири модела електрически ъглошлайфи и един модел акумулаторен ъглошлайф, по два модела акумулаторни бормашини, както и по един модел акумулаторен ударен винтоверт, ударна бормашина, винтоверт за сухо строителство, права шлифовъчна машина и прободен трион.

Немският производител на ВиК машини, оборудване и инструменти за обработка на тръби REMS стартира новата 2018 година с поредната си голяма промоционална кампания.
Повече от 100 години германската марка е един от водещите производители на качествена техника за обслужване на санитарни и отоплителни инсталации, както и на иновативни ръчни инструменти.
В новата си акционна кампания от REMS са включили повечето от най-продаваните си продукти, които надвишават цифрата от 150. Сред промо артикулите всеки специалист в областта на ВиК инженерството и ремонтите ще открие голямо разнообразие от изгодни предложения.

Създадени от : 19-Dec-2017 Посещения: 49

ДИКАР КОНСУЛТ Ви желае Весели празници, спорна и щастлива 2018 г.!

Работно време на Търговско-сервизен център ДИКАР КОНСУЛТ по време на Коледните и Новогодишните празници!
 

Искате Дядо Коледа да донесе на вашето дете оригинален и неповторим подарък за празниците? Ние Ви предлагаме решение - качествена и неподражаема детска играчка STIHL, VIKING или BOSCH.
Имате много варианти. Можете да изберете страхотна детска резачка STIHL с гумена въртяща се верига и бутон за регулиране на оборотите, както и с резервна верига и гаечен ключ за нейната смяна. С нея вашият малчуган ще се почувства като истински мъж и ще “реже” наравно с татко.

Зимата наближава с пълна сила. Не се плаши от снега и от изненадващите прекъсвания на електрозахранването, а просто се възползвай от специалните условия при покупка на генератори HONDA и колесен снегорин HSS 655 LW в зимната промо кампания на японската марка.
До 31 декември четири модела инверторни генератори и шест модела бензинови генератори с логото на HONDA ще се предлагат с изгодни условия, които включват и страхотни подаръци.

Уважаеми клиенти,
И тази година Дикар Консулт ще проведе промоционална кампания “Голямото Петъчно Намаление” в своя сайт dikarconsult.com, както и във всички свои търговски обекти. За разлика от миналата година, този път нашата промоция ще бъде в рамките на цели 3 дни - не само в петък - 24.11.2017 г., а и през уикенда - 25 и 26.11.2017 г. Всички наши клиенти, ще могат да се възползват от страхотни отстъпки на избрани ТОП продукти, като намаленията ще достигнат до 38%.

Създадени от : 14-Nov-2017 Посещения: 142

Отскоро Дикар Консулт предлага в търговската си мрежа и в своя сайт машини на немската марка METABO. Ако искате качествен електроинструмент на водещ производител - METABO може да бъде Вашият избор.
Сред машините с марка METABO, които можете да откриете в продуктовата гама на Дикар Консулт, са включени почти всички видове електроинструменти, като се започне от бормашини, перфоратори и ъглошлайфи, премине се през зегета, циркуляри, шлайфмашини, гайковерти, пистолети за горещ въздух и се стигне до акумулаторни инструменти и дори градински помпи.

От немската марка за професионални инструменти - ROTHENBERGER продължават да доказват, че качеството и иновациите вървят ръка за ръка. През тази есен германският производител пуска на пазара цяла серия от иновативни комплекти с ръчни инструменти, които са разположени в нови, модерни и устойчиви куфари ROCASE и опаковки ROBOX. Инструментите са лесно преносими в ROCASE, куфар за водопроводната, отоплителната и климатичната сфера на работа от професионалисти за професионалисти. Малките инструменти пък се побират в удобните ROBOXES или казано с други думи - просто си пасват!

В периода до 30 ноември 2017 г. е в ход атрактивна промоционална кампания на машини с марка EINHELL. През периода на акцията клиентите могат да се възползват освен от изгодните отстъпки за електроинструменти, и от страхотното промо предложение на иновативните акумулаторни машини от новата серия POWER X-CHANGE.