Новини

Създадени от : 14-Nov-2017 Посещения: 66

Отскоро Дикар Консулт предлага в търговската си мрежа и в своя сайт машини на немската марка METABO. Ако искате качествен електроинструмент на водещ производител - METABO може да бъде Вашият избор.
Сред машините с марка METABO, които можете да откриете в продуктовата гама на Дикар Консулт, са включени почти всички видове електроинструменти, като се започне от бормашини, перфоратори и ъглошлайфи, премине се през зегета, циркуляри, шлайфмашини, гайковерти, пистолети за горещ въздух и се стигне до акумулаторни инструменти и дори градински помпи.

От немската марка за професионални инструменти - ROTHENBERGER продължават да доказват, че качеството и иновациите вървят ръка за ръка. През тази есен германският производител пуска на пазара цяла серия от иновативни комплекти с ръчни инструменти, които са разположени в нови, модерни и устойчиви куфари ROCASE и опаковки ROBOX. Инструментите са лесно преносими в ROCASE, куфар за водопроводната, отоплителната и климатичната сфера на работа от професионалисти за професионалисти. Малките инструменти пък се побират в удобните ROBOXES или казано с други думи - просто си пасват!

В периода до 30 ноември 2017 г. е в ход атрактивна промоционална кампания на машини с марка EINHELL. През периода на акцията клиентите могат да се възползват освен от изгодните отстъпки за електроинструменти, и от страхотното промо предложение на иновативните акумулаторни машини от новата серия POWER X-CHANGE.

Създадени от : 26-Oct-2017 Посещения: 50

До края на месец октомври и през целия ноември можете да закупите 12 “зелени” машини BOSCH с изгодна отстъпка в цената. Това е факт благодарение на новата ТТ промо кампания на известната немска марка.
В акцията участват избрани модели електроинструменти, три модела верижни триони, практичния акумулаторен трион KEO, водоструйка и няколко модела измервателни инструменти.

POWER X-CHANGE е новата акумулаторна батерия от EINHELL. Тя е изключително многофункционална и оперативна, като ви спестява пари. И така, какво точно представлява новата акумулаторна система на известната марка? С тази усъвършенствана технология можете да използвате 18-волтови акумулаторни батерии с пет различни номинални мощности, за да заредите повече от 70 различни инструмента.
Тези акумулаторни батерии са най-съвременни и събират в себе си много енергия. Така вече ще можете да купувате само инструменти без батерия и зарядно устройство. Не е нужно да купувате ново зарядно устройство и батерия всеки път, когато купувате инструмент. По този начин спестявате пари и опазвате околната среда.

Създадени от : 11-Oct-2017 Посещения: 77

До края на годината повече от 40 модела професионални електрически и акумулаторни инструменти с марка MAKITA могат да бъдат закупени с изгодни отстъпки. Това е факт, благодарение на новата акционна кампания на световноизвестния японски производител.
В периода на промоцията, която ще тече от октомври до края на декември, почитателите на качествената маркаще имат възможността да закупят с намаление в цената перфоратори, ъглошлайфи, бормашини, зегета, циркуляри, акумулаторни и електрически винтоверти, както и други акумулаторни машини.

Създадени от : 03-Oct-2017 Посещения: 134

Когато чуете звука на къртачите BOSCH - нещо велико се случва. Под това мото стартира през тази есен "Къртеща кампания 2017” на реномираната марка за електроинструменти - БОШ.
През тази година BOSCH празнува 85-ата годишнина на ударно-пробивната си техника. Именно по този повод от германската компания са решили да изненадат своите верни почитатели с невероятни намаления на почти всички модели перфоратори и къртачи.

Създадени от : 25-Sep-2017 Посещения: 127

Голямата есенна промоция на машини за гората и градината с марки STIHL и VIKING е вече факт. Всеки, който се възползва от ниските цени през време на кампанията, ще бъде зарадван и с много допълнителни бонуси и подаръци.
В есенния ценови листопад са включени най-продаваните модели машини на двете реномирани марки - моторни и електрически резачки, моторни коси и храсторези, уреди за обдухване, дробилки за клони, водоструйки и др.

Създадени от : 18-Sep-2017 Посещения: 38

На празничния 22 септември - Ден на независимостта на България, както и на 23 септември, Търговско-сервизният център на Дикар Консулт ще работи с намалено работно време - от 9.00 до 16.00 часа. В неделя, 24 септември търговския център няма да работи.

Създадени от : 11-Sep-2017 Посещения: 59

Есента е почти на прага, а с нея идва и новата промоционална кампания на мотофрези с марка VIKING. По време на промоцията всички модели на качествените австрийски машини могат да бъдат поръчани с изгодни отстъпки.
Ако искате да си закупите “Мерцедеса” при мотофрезите - сега е момента. Възползвайте се и няма да съжалявате!