Новини

Най-хубавите празници през годината предстоят. Сега е момента да зарадвате себе си, роднина или приятел с качествен и полезен подарък.
Не пропускайте възможността да се възползвате от празничната ни кампания - Голямо Коледно Намаление!

Създадени от : 04-Dec-2018 Посещения: 22

В края на 2018 г. можете да се възползвате от страхотните ни промоционални предложения на качествени инструменти с марка BESSEY и WERA.
До 8 януари 2019 г. всички продукти на немския производител BESSEY ще предлагаме с отстъпка от 15%, а германските ръчни инструменти с логото на WERA ще може да поръчате с намаление от 10%.

Уважаеми клиенти,
И тази година Дикар Консулт ще проведе промоционална кампания “Голямото Петъчно Намаление” в своя сайт dikarconsult.com, както и във всички свои търговски обекти. И през тази година нашата промоция отново ще бъде в рамките на цели 3 дни - не само в петък - 23.11.2018 г., а и през уикенда - 24 и 25.11.2018 г. Всички наши клиенти ще могат да се възползват от страхотни отстъпки на над 10 000 продукта, като намаленията ще достигнат до 35%.

На вашето внимание представяме промоция на професионални електроинструменти BOSCH. С отстъпки достигащи 30%, може да си позволите професионално качество, дори с любителски бюджет.
За продуктовата гама на BOSCH няма твърде малка или твърде голяма задача, и ако сега се възползвате от нашите намаления, за вас също няма да има ограничения. За поставяне на крепежни елементи, в зависимост от размера, може да се възползвате от акционните оферти на перфоратори, винтоверти и гайковерти.

Създадени от : 30-Oct-2018 Посещения: 97

През тази есен, немският производител на професионални ВиК машини и инструменти ROTHENBERGER е подготвил поредната си промо кампания. По време на промоцията клиентите на известната марка могат да закупят със страхотни отстъпки резбонарезни и пресови машини, апарати за спояване, машини за заваряване на пластмасови тръби, контролни помпи, горелки, както и голям избор от ръчни инструменти и консумативи - тръборези и тръбогиби, тръбни и раздвижени ключове, пресови челюсти, ножици за рязане на тръби, фрезери, листови ножове и други.

Отскоро към богатата продуктова гама на Дикар Консулт добавихме четири нови модела универсални гребла с марка PRISMA.
Те са подходящи за двуколесни самоходни машини като мотофрези и мотокултиватори, както и за двуколесни трактори, и са предназначени за почистване на сняг, оборски тор, зърно, строителни отпадъци и за заравняване на терени.
Прикачването към машините се осъществява чрез адаптор, който се предлага за различните модели машини.

Запознайте се с третото поколение на прецизните и точни лазерни ролетки BOSCH ZAMO.
Те никога няма да ви подведат, с тях всяко измерване на разстояние до 20 метра ще ви се струва като детска игра. Изключително точни и удобни за работа, благодарение на модерния си и ергономичен дизайн. Измерват прецизно с помощта на последно поколение лазерна технология, с лесен и интуитивен интерфейс - просто натискате единствения бутон и търсената от вас дължина ще се появи на дисплея.

Създадени от : 25-Sep-2018 Посещения: 200

Започна традиционната есенна промоция на машини за гората и градината с марки STIHL и VIKING. Всеки, който се възползва от ниските цени през време на кампанията, ще бъде зарадван и с много допълнителни бонуси и подаръци.
В есенния ценови листопад са включени най-продаваните модели машини на двете реномирани марки - моторни и електрически резачки, моторни коси и храсторези, уреди за обдухване, дробилки за клони, водоструйки и др.

Създадени от : 03-Sep-2018 Посещения: 126

Ето какво ще бъде работното време на Търговско-сервизен център "Дикар Консулт" по празниците свързани с честването на 22 септември - Ден на Независимостта на Република България.

Създадени от : 10-Sep-2018 Посещения: 167

Разбрахте ли за нашата най-нова промоционална оферта?
Само сега при онлайн поръчка на машина METABO ще получите страхотните 13% отстъпка от основната цена.
Така ще си осигурите качествен електроинструмент на водещ производител и то със супер атрактивно намаление.

Запишете се в БЮЛЕТИНА НИ!