Новини

Дойде ли есента всеки градинар или собственик на овощна градина се сблъсква с основния проблем - как да разчисти пространството от опадали клони или от ненужен дървесен материал, останал след есенната резитба.
Градинските дробилки STIHL са проектирани именно да решават подобни задачи, което ги прави незаменим помощник при есенното разчистване на двора.

Само до 15 ноември 2019 г. имаш страхотния шанс да се сдобиеш с ваучер за спортни стоки на веригата магазини DECATHLON!
Питаш се какво трябва да направиш? Условието е само едно, необходимо е да поръчаш избрана хоби машина BOSCH и ние ще ти подарим ваучер на стойност 30 лв. с ДДС. Ваучерът можеш да използваш не само в магазините на DECATHLON, но и в онлайн сайтът на марката.

Създадени от : 09-Oct-2019 Посещения: 100

Шестото поколение на най-продавания електроинструмент в света - акумулаторната отвертка BOSCH IXO е вече на пазара в България.
От Бош запазват досегашната тенденция да бъдат все по-иновативни, като са разработили новото IXO 6 с изцяло променен модерен дизайн и още по-ергономична форма.
IXO 6 се предлага в 2 варианта - Classic Edition с класически дизайн и Colour Edition с нов малиновочервен дизайн за завинтване със стил.

Създадени от : 24-Sep-2019 Посещения: 118

Започна традиционната есенна промоция на машини за гората и градината с марка STIHL. Всеки, който се възползва от ниските цени през време на кампанията, ще бъде зарадван и с много допълнителни бонуси и подаръци.
В есенния ценови листопад са включени най-продаваните модели машини на реномираната марка - моторни, електрически и акумулаторни резачки, моторни коси и храсторези, уреди за обдухване, дробилки за клони, водоструйки и др.

Създадени от : 16-Sep-2019 Посещения: 74

Работно време на Търговско-сервизен център "Дикар консулт" по време на празниците, свързани с честването на 22 септември - Ден на независимостта на България!

Създадени от : 19-Aug-2019 Посещения: 1427

Няма нужда да чакате, пазарувайте на лизинг с нас online.
Вече не е нужно да спестявате месеци наред, за да си купите желаната машина. Нашият сайт www.dikarconsult.com Ви предоставя изключителната възможност само с натискането на няколко бутона да кандидатствате за лизинг online, без дори да е нужно да излизате от офиса или дома си.

Създадени от : 06-Aug-2019 Посещения: 161

Немският производител на ВиК машини, оборудване и инструменти за обработка на тръби REMS стартира втората за 2019 година промоционална кампания.
Повече от 100 години германската марка е един от водещите производители на качествена техника за обслужване на санитарни и отоплителни инсталации, както и на иновативни ръчни инструменти.
В новата си акционна кампания от REMS са включили повечето от най-продаваните си продукти, които надвишават цифрата от 280. Сред промо артикулите всеки специалист в областта на ВиК инженерството и ремонтите ще открие голямо разнообразие от изгодни предложения.

Създадени от : 23-Jul-2019 Посещения: 91

Преставяме Ви истинският професионалист във височинното рязане - новият модел моторна кастрачка STIHL HT 133.
Телескопичната кастрачка HT 133 е конструирана със същите характеристики като досегашния модел HT 103, но осигурява до 35% повече мощност благодарение на по-мощния си 4-MIX® двигател от 1,9 к.с., с който е оборудвана.

През настоящата година водещият немски производител на ВиК техника и инструменти ROTHENBERGER празнува своя 70-годишен юбилей!
По този повод от известната марка са подготвили специална промоционална кампания по надслов “70 години Ротенбергер - 70 дни, 7 комплекта инструменти, ненадминати оферти!
В периода между 1 юли и 9 септември 2019 г. всеки ВиК майстор или професионалист може да се възползва от седемте страхотни предложения на водещата марка.

Създадени от : 25-Jun-2019 Посещения: 86

В периода юни-август всеки клиент закупил електроинструмент с марка BOSCH има шанс да спечели страхотни награди в новата игра “Играй и спечели”.
Правилата на играта са прости - купуваш до 31 август електроинструмент БОШ и регистрираш номерата на касовата бележка и гаранционната карта на този адрес: https://www.boschfans.bg/registerWarranty.

Запишете се в БЮЛЕТИНА НИ!