Новини

През настоящата година водещият немски производител на ВиК техника и инструменти ROTHENBERGER празнува своя 70-годишен юбилей!
По този повод от известната марка са подготвили специална промоционална кампания по надслов “70 години Ротенбергер - 70 дни, 7 комплекта инструменти, ненадминати оферти!
В периода между 1 юли и 9 септември 2019 г. всеки ВиК майстор или професионалист може да се възползва от седемте страхотни предложения на водещата марка.

Създадени от : 25-Jun-2019 Посещения: 44

В периода юни-август всеки клиент закупил електроинструмент с марка BOSCH има шанс да спечели страхотни награди в новата игра “Играй и спечели”.
Правилата на играта са прости - купуваш до 31 август електроинструмент БОШ и регистрираш номерата на касовата бележка и гаранционната карта на този адрес: https://www.boschfans.bg/registerWarranty.

Създадени от : 19-Jun-2019 Посещения: 36

Информираме нашите клиенти, че в периода от 18 юни до 17 юли в нашия сайт и в търговските ни обекти всеки един продукт на австрийската марка BERNARDO може да бъде закупен с отстъпка от 12%, като ще има и някои машини, които ще предлагаме с по-големи намаления, надхвърлящи 20%.

Първият в света моторен трион с електронно управлявано впръскване на горивото - STIHL 500i вече може да се гордее и с първата си голяма награда.
На престижното търговско изложение Demopark, което се провежда на всеки 2 години в германския град Айзенах страхотната професионална резачка спечели златен медал в раздела за иновации и развитие на зеления сектор.

От тази пролет на пазара е най-новото попълнение сред качествените и издръжливи моторни коси на водещата марка STIHL - модел FS 235.
Тази бензинова коса попада в средния сегмент машини, които могат да бъдат използвани както за косене в двора или градината, така и за по-интензивна работа в селското стопанство.
FS 235 идва като една сполучлива алтернатива на лидера в този ценови сегмент, а именно модела на STIHL - FS 131. Новият модел моторна коса е с по-мощен двигател от 2,1 конски сили в сравнение със своя събрат FS 131, като идва и с по-богата окомплектовка - тристранен нож, глава с корда, предпазител, презрамен колан и очила.

Всички акумулаторни батерии METABO с капацитет 4.0 Ah или повече, без значение дали са Metabo Li-ION или от новата серия Metabo LiHD, вече ще се предлагат с 3-годишна пълна гаранция.
Батериите на Metabo са проектирани и изработени по иновативната технология Ultra-M, която осигурява перфектно взаимодействие между акумулаторната машина, батерията и зарядното устройство.

Смяната на консумативите за ъглошлайф вече ще бъде толкова лесна, колкото детска игра. С иновативната технология X-LOCK на BOSCH, дисковете могат да бъдат подменяни за секунди, и то само с едно щракване.
Революционната промяна се състои в оформения като X захват на новите модели ъглошлайфи на BOSCH от серията GWX, който позволява лесно и без усилие монтиране на всеки един консуматив.

Създадени от : 20-May-2019 Посещения: 73

Работно време на Търговско-сервизен център "Дикар консулт" по време на празниците, свързани с честването на 24 май - Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост!

Вече в търговската мрежа на Дикар Консулт може да откриете висококачествените градински аксесоари и маркучи на английската марка HOZELOCK.
От самото си създаване през 1959 г., вече 60 години, Hozelock е специализирана в изработката на широка гама от продукти за градината, като предлага решения за поливане, пръскане и растителна защита.

Създадени от : 30-Apr-2019 Посещения: 262

На 5 май 2019 г. Дикар Консулт навършва 26 години от своето създаване.
По този повод, за втора поредна година, с най-голямо удоволствие организираме за Вас “Месец на големите отстъпки”, който ще включва цели 5 седмици - от 29 април до 2 юни.
През този период във всяка от 5-те седмици ще Ви изненадваме с атрактивни промоционални предложения на различни марки и сегменти продукти.
По време на кампанията ни ще можете да се възползвате от невероятни намаления на едни от най-продаваните артикули, като промоционалните ни отстъпки ще достигат до 40% на избрани продукти.

Запишете се в БЮЛЕТИНА НИ!