Новини

Създадени от : 11-Jan-2019 Посещения: 62

От месец октомври 2018 година японската марка HITACHI е преименувана на HiKOKI. Новите машини са еднакви със своите предшественици, като се променя единствено тяхното име.
Фирмата Hitachi Koki Co., която е добре известен производител на електроинструменти и оборудване за дома, от юни 2018 г. промени фирменото си име на Koki Holdings Co. Ltd., след което препроектира пълната си гама от електроинструменти, известни като HITACHI и/или Hitachi Koki под новото име HiKOKI. Тази стратегия на японската фирма е насочена към осигуряване на устойчив растеж и разширяване на бизнеса в близо 100 страни в глобалната мрежа на Hitachi Koki.

Немският производител на ВиК машини, оборудване и инструменти за обработка на тръби REMS стартира новата 2019 година с поредната си голяма промоционална кампания.
Повече от 100 години германската марка е един от водещите производители на качествена техника за обслужване на санитарни и отоплителни инсталации, както и на иновативни ръчни инструменти.
В новата си акционна кампания от REMS са включили повечето от най-продаваните си продукти, които надвишават цифрата от 220. Сред промо артикулите всеки специалист в областта на ВиК инженерството и ремонтите ще открие голямо разнообразие от изгодни предложения.

Създадени от : 22-Dec-2018 Посещения: 65

ДИКАР КОНСУЛТ Ви желае Весели празници, спорна и щастлива 2019 г.!

Създадени от : 19-Dec-2018 Посещения: 59

Работно време на Търговско-сервизен център "Дикар Консулт" по Коледно-Новогодишните празници.

Най-хубавите празници през годината предстоят. Сега е момента да зарадвате себе си, роднина или приятел с качествен и полезен подарък.
Не пропускайте възможността да се възползвате от празничната ни кампания - Голямо Коледно Намаление!

Създадени от : 04-Dec-2018 Посещения: 81

В края на 2018 г. можете да се възползвате от страхотните ни промоционални предложения на качествени инструменти с марка BESSEY и WERA.
До 8 януари 2019 г. всички продукти на немския производител BESSEY ще предлагаме с отстъпка от 15%, а германските ръчни инструменти с логото на WERA ще може да поръчате с намаление от 10%.

Уважаеми клиенти,
И тази година Дикар Консулт ще проведе промоционална кампания “Голямото Петъчно Намаление” в своя сайт dikarconsult.com, както и във всички свои търговски обекти. И през тази година нашата промоция отново ще бъде в рамките на цели 3 дни - не само в петък - 23.11.2018 г., а и през уикенда - 24 и 25.11.2018 г. Всички наши клиенти ще могат да се възползват от страхотни отстъпки на над 10 000 продукта, като намаленията ще достигнат до 35%.

На вашето внимание представяме промоция на професионални електроинструменти BOSCH. С отстъпки достигащи 30%, може да си позволите професионално качество, дори с любителски бюджет.
За продуктовата гама на BOSCH няма твърде малка или твърде голяма задача, и ако сега се възползвате от нашите намаления, за вас също няма да има ограничения. За поставяне на крепежни елементи, в зависимост от размера, може да се възползвате от акционните оферти на перфоратори, винтоверти и гайковерти.

Създадени от : 30-Oct-2018 Посещения: 161

През тази есен, немският производител на професионални ВиК машини и инструменти ROTHENBERGER е подготвил поредната си промо кампания. По време на промоцията клиентите на известната марка могат да закупят със страхотни отстъпки резбонарезни и пресови машини, апарати за спояване, машини за заваряване на пластмасови тръби, контролни помпи, горелки, както и голям избор от ръчни инструменти и консумативи - тръборези и тръбогиби, тръбни и раздвижени ключове, пресови челюсти, ножици за рязане на тръби, фрезери, листови ножове и други.

Отскоро към богатата продуктова гама на Дикар Консулт добавихме четири нови модела универсални гребла с марка PRISMA.
Те са подходящи за двуколесни самоходни машини като мотофрези и мотокултиватори, както и за двуколесни трактори, и са предназначени за почистване на сняг, оборски тор, зърно, строителни отпадъци и за заравняване на терени.
Прикачването към машините се осъществява чрез адаптор, който се предлага за различните модели машини.

Запишете се в БЮЛЕТИНА НИ!