Новини

Магазинът на Дикар Консулт ООД в град Габрово няма да работи в дните 26, 27, 28 и 29 юли 2017 г. (сряда-събота)!
 

Лятото е в разгара си! Точно в средата на най-горещия летен месец от BOSCH стартираха най-новата си промоционална кампания. В периода между 17 юли и 31 август 2017 г. ще можете да закупите 15 избрани машини на световната марка на специални летни цени.
Но, това не е всичко. При поръчка ще получите и оригинален и стилен подарък, в зависимост от модела - Смарт гривна или часовник, раница или органайзер за автомобил!

Създадени от : 12-Jul-2017 Посещения: 93

Лятото е време за море, но е време и за строителни ремонти. Точно към всички професионални строители и дърводелци е отправена новата промоционална кампания на реномираната българска марка за електроинструменти - SPARKY. В периода между 5 юли и 5 август с намаление могат да бъдат закупени 8 от най-продаваните модели машини Спарки - 2 модела ъглошлайфи, електрически винтоверт, бормашина, прав шлайф, ренде, перфоратор и къртач.

Създадени от : 05-Jul-2017 Посещения: 51

От началото на месец юли 2017 г. всички електроинструменти с марка EINHELL от сериите EXPERT и RED вече ще се предлагат с удължена 3-годишна гаранция.
Досегашният гаранционен срок на тези машини беше 2 години.
Така от известната марка допълнително гарантират, че потребителите ще си закупят качествен продукт, който ще има дълъг срок на експлоатация и висока производителност.

Отскоро BOSCH предлага няколко нови модела водоструйки за дома и градината. Те допълват перфектно класа от почистващи уреди AQUATAK. Към добре познатите досегашни модели - 33-11, 42-13 и 45-14X, сега от германския производител добавят 6 нови машини, които са селектирани в три серии - Easy, Universal и Advanced.
По този начин Bosch покрива вече всички приложения от леко почистване до по-тежки задачи за почистване, като например отстраняване на упорита мръсотия. Лесната, универсална и разширена класификация с индивидуална производителност и оборудване за в бъдеще все повече ще улеснява потребителите да изберат перфектния инструмент, който да отговаря на техните изисквания.

Създадени от : 06-Jun-2017 Посещения: 127

Тази събота, 10 юни от 11 часа на площад “Свободата” в Плевен стартира тазгодишното издание BOSCH fans Roadshow 2017!
”Елате да сглобим ваканцията заедно с електроинструменти Bosch”, призовават от организаторите на събитието!
Водещи на проявата ще бъдат любимецът на всички фенове Део и не по-малко уникалната и изключително запозната с работата с електроинструменти Мария Силвестър!

Създадени от : 01-Jun-2017 Посещения: 82

Любителите на хоби марката EINHELL ще бъдат зарадвани с нашите нови промоционални оферти, които ще бъдат валидни през целия месец юни. През първия летен месец 9 избрани машини на широко разпространената марка могат да бъдат поръчани на специални цени в нашия сайт dikarconsult.com. Отстъпките варират от 7-8% до 14-15%!

Създадени от : 21-May-2017 Посещения: 75

Водещият производител на почистваща техника KARCHER обявява в периода между 15 и 29 май страхотна акционна кампания под името “Дом и градина”. По време на срока на промоцията всички хоби почистващи машини и градински помпи на германската марка ще се продават с 5% отстъпка.
С тази отстъпка могат да бъдат закупени и всички препарати, аксесоари и резервни части, произведени с логото на Керхер.

Създадени от : 22-May-2017 Посещения: 40

На празничния 24 май - Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост, Търговско-сервизният център на Дикар Консулт ще работи с намалено работно време. На следващия ден - 25 май, фирмата влиза в обичайния си работен график.

С електроинструментите на BOSCH за домашния майстор имате винаги подходящия инструмент за Вашите идеи вкъщи. Хоби машините на германският производител са едни от най-купуваните в световен мащаб. От немската компания обаче не се задоволяват само със сегашните си успехи, а продължават да търсят нови и нови възможности за развитие и за покриване на все по-нарастващите потребителски нужди.
Именно в унисон с последните тенденции за унифициране на многобройните модели електроинструменти, както и за още по-голямо улесняване на потребителите в процеса им на търсене и избор на точния за тях модел, идва и новата екслузивна линия инструменти за дома с марка BOSCH.