Новини

Отскоро Дикар Консулт прибави към богатия си асортимент модерните и икономични електрически котли BOSCH.
Ако искате комфортно и безопасно отопление във вашия дом или вила, котлите на ток с марка Бош са вашия правилен избор. Те са леки и изключително компактни, като пасват идеално към всеки интериорен дизайн. Монтажът на електрическите котли BOSCH е много лесен и удобен, като само е необходимо да бъдат закачени на стената и да им бъде осигурено електрозахранване. Поддръжката на тези уникални котли е супер опростена - просто се свалят няколко винта от лицевата им страна и всички най-важни компоненти са вече достъпни за сервизния техник. Това значително намалява работните часове за сервизно обслужване.

Времето ви е ценно и ограничено. Възползвайте се максимално от високопроизводителните и  компактни японски трактори YANMAR. С пълната си гама машини в класа от 22 до 60 к.с., YANMAR може да Ви предложи трактор, който да е подходящ за Вашия бизнес, за Вашите приложения и за Вашия бюджет.
Тракторите YANMAR съчетават повече от 100 години японски иновации и съвършенство, и около 50 години опит в Европа. Създадени в Япония, за да отговорят на специфичните нужди и изисквания на европейските потребители, тези трактори са кулминацията на непрекъснатия процес на разработка и развитие, който никога не е завършен, и който постоянно се развива и подобрява.

Ако си пропуснал коледните намаления, не съжалявай, а се възползвай от уникалната следновогодишна промо кампания на Дикар Консулт - "Нова година - нов късмет!"
Само до 6 февруари имаш възможност да закупиш супер изгодно десетки машини и консумативи - резачки, електроинструменти, дървообработващи и металообработващи машини, почистваща техника, генератори, компресори, строителни машини, ножови косачки, водни помпи, колонки за дизелово гориво и още много други!

Отскоро една от най-големите лизингови компании UniCredit въведе нов метод за онлайн идентификация и подписване на договори при кандидатстване за покупка на стоки на изплащане.
За всички онлайн запитвания за кредит към UniCredit от 11.12.2019 г. вече се използва иновативен метод за идентификация на клиентите и подписване на договорите чрез квалифициран електронен подпис (КЕП) през мобилното приложение на Евротръст.
Причините за наложените промени от лизинговата институция са ограничаване на злоупотребите, подобряване и оптимизация на процесите и спазване на нови регулативни изисквания.

Създадени от : 02-Jan-2020 Посещения: 29

ДИКАР КОНСУЛТ Ви желае спорна и щастлива 2020 г.!

Създадени от : 20-Dec-2019 Посещения: 79

Работно време на Търговско-сервизен център "Дикар Консулт" по Коледно-Новогодишните празници.

Най-хубавите празници през годината предстоят. Сега е момента да зарадвате себе си, роднина или приятел с качествен и полезен подарък.
Не пропускайте възможността да се възползвате от празничната ни кампания - "Голямо Коледно Намаление"!

Уважаеми клиенти,
И тази година Дикар Консулт ще проведе промоционална кампания “Голямото Петъчно Намаление” в своя сайт dikarconsult.com, както и във всички свои търговски обекти. И през тази година нашата промоция отново ще бъде в рамките на цели 3 дни - не само в петък - 29.11.2019 г., а и през уикенда - 30.11. и 01.12.2019 г. Всички наши клиенти ще могат да се възползват от страхотни отстъпки на над 15 000 продукта, като намаленията ще достигнат до уникалните 50%.

Дойде ли есента всеки градинар или собственик на овощна градина се сблъсква с основния проблем - как да разчисти пространството от опадали клони или от ненужен дървесен материал, останал след есенната резитба.
Градинските дробилки STIHL са проектирани именно да решават подобни задачи, което ги прави незаменим помощник при есенното разчистване на двора.

Само до 15 ноември 2019 г. имаш страхотния шанс да се сдобиеш с ваучер за спортни стоки на веригата магазини DECATHLON!
Питаш се какво трябва да направиш? Условието е само едно, необходимо е да поръчаш избрана хоби машина BOSCH и ние ще ти подарим ваучер на стойност 30 лв. с ДДС. Ваучерът можеш да използваш не само в магазините на DECATHLON, но и в онлайн сайтът на марката.

Запишете се в БЮЛЕТИНА НИ!