Новини

От 26 до 30 март 2019 г. в Интер Експо Център - София ще се проведе 18-ото издание на изложението Техномебел.
Техномебел е специализирано изложение, на което се срещат всички професионалисти в областта на мебелното производство.

През тази година в мероприятието ще вземем участие и ние от Дикар Консулт, като по време на събитието ще представим широка гама от дървообработващи машини на австрийската марка BERNARDO, на която сме директни вносители.

Създадени от : 11-Mar-2019 Посещения: 1571

Когато се покаже първата зеленина, това е знак, че пролетта идва и е дошъл краят на зимната почивка в градината. С помощта на богатия асортимент от уреди на STIHL и VIKING много бързо ще приведете във форма тревните площи, храстите, живите плетове и дървесните насаждения в двора и градината, ще почистите пътеките и зелените площи от шумата, ще оформите тревните пространства, храстите и живия плет.
За да се справите безпроблемно с всяка задача по поддръжка на двора и градината, тревните и зелените площи, доверете се на бензиновите и електрическите уреди STIHL и VIKING с първокласно оборудване и качество.

Пролетта е почти тук, но Големите Пролетни Намаления на Дикар Консулт са вече факт. По време на кампанията ще предлагаме десетки машини с отлични отстъпки.
В нашата пролетна промоция сме включили голямо разнообразие от машини и консумативи.

Създадени от : 27-Feb-2019 Посещения: 36

Вижте какво ще бъде работното време на Търговски и сервизен център "Дикар консулт" в дните, свързани с празнуването на 3 март - Национален празник на България!

Създадени от : 20-Feb-2019 Посещения: 92

Ако имате нужда от моторна резачка STIHL, но нямате възможност да отделите цялата сума за нейната покупка наведнъж - може да я поръчате на изплащане.
Дикар Консулт предлага 3 опции за закупуване на резачка STIHL на лизинг. Може да купите бензинов трион Щил на изплащане чрез БНП Париба, TBI Bank или UniCredit.

Създадени от : 13-Feb-2019 Посещения: 103

От началото на тази година продуктовата гама на STIHL се обогати с нови модели косачки за трева.
Сред новите предложения на световноизвестната немска марка за горска и градинска техника можете да откриете електрически косачки, моторни косачки и трактори за косене.
Новата гама тревокосачки STIHL предлагат леко рязане, мощна и надеждна работа.

Създадени от : 06-Feb-2019 Посещения: 107

От началото на месец февруари е в сила обновената промоционална кампания на BOSCH - PRO-MIX.
Новостите в тазгодишната кампания са, че вече ще можете да закупите неограничен брой акумулаторни машини от SOLO серията на BOSCH (без зарядно и батерия), без да е задължително да поръчвате батерии и зарядни устройства. В настоящата промоция освен акумулаторни SOLO инструменти, участват и измервателни уреди. Към всеки създаден от Вас комплект с машини ще получите и допълнителни бонуси.

Грижата за ноктите на вашето куче е важна част от правилното му и здравословно отглеждане.
Точно тук на помощ идва иновативният инструмент Dremel 7020, с който проблемът с подрязването на ноктите на домашния любимец ще остане на заден план.
С тази модерна и ефективна мини шлайфмашина ще подрежете ноктите на кучето ви лесно и внимателно, и то у дома, където то се чувства най-удобно.

Създадени от : 11-Jan-2019 Посещения: 188

От месец октомври 2018 година японската марка HITACHI е преименувана на HiKOKI. Новите машини са еднакви със своите предшественици, като се променя единствено тяхното име.
Фирмата Hitachi Koki Co., която е добре известен производител на електроинструменти и оборудване за дома, от юни 2018 г. промени фирменото си име на Koki Holdings Co. Ltd., след което препроектира пълната си гама от електроинструменти, известни като HITACHI и/или Hitachi Koki под новото име HiKOKI. Тази стратегия на японската фирма е насочена към осигуряване на устойчив растеж и разширяване на бизнеса в близо 100 страни в глобалната мрежа на Hitachi Koki.

Немският производител на ВиК машини, оборудване и инструменти за обработка на тръби REMS стартира новата 2019 година с поредната си голяма промоционална кампания.
Повече от 100 години германската марка е един от водещите производители на качествена техника за обслужване на санитарни и отоплителни инсталации, както и на иновативни ръчни инструменти.
В новата си акционна кампания от REMS са включили повечето от най-продаваните си продукти, които надвишават цифрата от 220. Сред промо артикулите всеки специалист в областта на ВиК инженерството и ремонтите ще открие голямо разнообразие от изгодни предложения.

Запишете се в БЮЛЕТИНА НИ!