Новини

Създадени от : 18-Sep-2017 Посещения: 6

На празничния 22 септември - Ден на независимостта на България, както и на 23 септември, Търговско-сервизният център на Дикар Консулт ще работи с намалено работно време - от 9.00 до 16.00 часа. В неделя, 24 септември търговския център няма да работи.

Създадени от : 11-Sep-2017 Посещения: 24

Есента е почти на прага, а с нея идва и новата промоционална кампания на мотофрези с марка VIKING. По време на промоцията всички модели на качествените австрийски машини могат да бъдат поръчани с изгодни отстъпки.
Ако искате да си закупите “Мерцедеса” при мотофрезите - сега е момента. Възползвайте се и няма да съжалявате!

Създадени от : 30-Aug-2017 Посещения: 48

В края на лятото от BOSCH са подготвили 5 страхотни промо предложения на 18-волтови акумулаторни машини от професионалната си “синя серия”.
Три от акционните модели включват акумулаторните винтоверти GSR 18-2-LI, GSR 18-2-LI PLUS и GSB 18-2-LI PLUS, които освен на изгодна цена се продават и в комплект с по 3 акумулаторни батерии, зарядно устройство, 25 бита и чанта БОШ.

Създадени от : 15-Aug-2017 Посещения: 45

Както всяко лято, така и през тази година немската марка за машини и инструменти за обработка на тръби REMS стартира поредната си акционна кампания.
До края на 2017 г. над 150 продукта от богатата гама на германския производител ще се предлагат със значителни отстъпки. Всеки клиент, който желае да се възползва от промо кампанията на REMS, може да си закупи качествена ВиК техника или ръчни инструменти на преференциални цени до 31 декември.

Отскоро фирма Роберт Бош ЕООД предлага за своите клиенти уникална услуга - възможност за изпращане на дефектирала машина BOSCH към Бош Сервизен Център с помощта на онлайн заявка за ремонт.
Крайният клиент може да извика куриер напълно БЕЗПЛАТНО и да изпрати своята машина директно към сервизната база на BOSCH. Услугата се извършва съвместно с куриерска фирма In-Time.

Създадени от : 02-Aug-2017 Посещения: 74

В последните два летни месеца - август и септември, от немската марка за професионални ВиК машини и инструменти ROTHENBERGER са подготвили поредната си промо кампания. По време на промоцията клиентите на реномираната марка могат да закупят със страхотни отстъпки каналопочистващи и пробивни машини, инспектиращи камери, контролни помпи, система за замразяване на тръби, както и голям избор от ръчни инструменти и консумативи - тръборези и тръбогиби, тръбни и раздвижени ключове, каналопочистващи инструменти, боркорони, фрезери, спирали и други.

Създадени от : 25-Jul-2017 Посещения: 61

Лятото е време за пътуване и почивка, но е време и за усилна работа в градината. Може да комбинирате полезното с приятното, като се възползвате от новата промоционална кампания на градинска техника с марка BOSCH. В периода между 20 юли и 15 септември девет от най-търсените машини за градината на реномираната марка могат да бъдат закупени на преференциални цени, като към почти всички акционни артикули са добавени и атрактивни туристически подаръци - раница или комплект за пътуване, който включва сак, раница и Bluetooth колонка.

Магазинът на Дикар Консулт ООД в град Габрово няма да работи в дните 26, 27, 28 и 29 юли 2017 г. (сряда-събота)!
 

Лятото е в разгара си! Точно в средата на най-горещия летен месец от BOSCH стартираха най-новата си промоционална кампания. В периода между 17 юли и 31 август 2017 г. ще можете да закупите 15 избрани машини на световната марка на специални летни цени.
Но, това не е всичко. При поръчка ще получите и оригинален и стилен подарък, в зависимост от модела - Смарт гривна или часовник, раница или органайзер за автомобил!

Създадени от : 12-Jul-2017 Посещения: 122

Лятото е време за море, но е време и за строителни ремонти. Точно към всички професионални строители и дърводелци е отправена новата промоционална кампания на реномираната българска марка за електроинструменти - SPARKY. В периода между 5 юли и 5 август с намаление могат да бъдат закупени 8 от най-продаваните модели машини Спарки - 2 модела ъглошлайфи, електрически винтоверт, бормашина, прав шлайф, ренде, перфоратор и къртач.