Новини

В тон с наближаващото Световно първенство по футбол е и новата пролетна промоционална кампания на немският производител на ВиК машини и инструменти - ROTHENBERGER.
От германската марка са подбрали 4 промо комплекта, които включват един Rothenberger професионален инструмент + един Power Tool бонус. Те работят ръка за ръка - точно както всеки би имал нужда от тях в работата си. Перфектният избор в работилниците или на строителната площадка.

Работното време на Търговско-сервизен център "Дикар консулт" по Великденските празници!

Отскоро Дикар Консулт предлага в своята търговска мрежа изключително качествените професионални градински инструменти на испанската марка BELLOTA.
BELLOTA е производител с над 100-годишен опит в сферата на градинарските инструменти. В момента компанията има производствени бази в Испания, Колумбия, Мексико, Бразилия и Съединените щати, като продава своите артикули в над 120 страни.

Създадени от : 21-Mar-2018 Посещения: 70

Пролетта е близо. А дойде ли тя, с нея идват и всички обичайни грижи по поддръжка на двора и градината. За да бъде вашата градина в прилежен вид, на помощ се отзовават хоби инструментите на марката BOSCH.
В началото на тази пролет от немската марка са подготвили поредната си промоционална кампания, като този път от известният производител са се постарали да включат разнообразни продукти.

Създадени от : 13-Mar-2018 Посещения: 798

Когато се покаже първата зеленина, това е знак, че пролетта идва и е дошъл краят на зимната почивка в градината. С помощта на богатия асортимент от уреди на STIHL и VIKING много бързо ще приведете във форма тревните площи, храстите, живите плетове и дървесните насаждения в двора и градината, ще почистите пътеките и зелените площи от шумата, ще оформите тревните пространства, храстите и живия плет.
За да се справите безпроблемно с всяка задача по поддръжка на двора и градината, тревните и зелените площи, доверете се на бензиновите и електрическите уреди STIHL и VIKING с първокласно оборудване и качество.

И през тази година продължава страхотната промоционална кампания на акумулаторни машини BOSCH - PRO-MIX. Както и през миналата година, така и сега всеки, който закупи комплект от два професионални акумулаторни инструмента с марка БОШ ще ги получи на специална цена.
Комплектът PRO-MIX съдържа 2 акумулаторни батерии, зарядно устройство, два соло инструмента (12V или 18V) и чанта за съхранение.

Създадени от : 28-Feb-2018 Посещения: 75

Работно време на Търговско-сервизен център "Дикар Консулт" по празниците, свързани с отбелязването на 140 години от Освобождението на България от турско робство.

Създадени от : 19-Feb-2018 Посещения: 130

Пролетта наближава, а с нея идва и новата промоционална кампания на мотофрези VIKING. В периода между 19 февруари и 30 март 2018 г. всички модели мотофрези на австрийската марка ще се предлагат с изгодно намаление от основната цена. Освен това, при покупка ще получите като бонус и качествена шапка VIKING.

Създадени от : 12-Feb-2018 Посещения: 143

“Зелената” серия на германската марка BOSCH e изцяло предназначена за домашния майстор. С помощта на качествените хоби инструменти на реномирания производител можете да изпълнявате всички необходими задачи както у дома, така и в градината.
Именно хоби инструментите на БОШ са акцент в новата промо кампания на известната марка. Акцията е в сила до 7 март 2018 г. или до изчерпване на наличностите.

Създадени от : 25-Jan-2018 Посещения: 139

От BOSCH стартират 2018 г. с уникална промоционална кампания под мотото - “Заредете се с енергия в началото на годината”.
В периода до 28 февруари при покупка на някой от участващите в предложението 18-волтови литиево-йонни акумулаторни инструменти, ще получите ваучери за гориво на стойност между 40 и 160 лева, в зависимост от поръчания модел.
Ваучерите са валидни само в бензиностанции LUKOIL и само при закупуване на горива (бензин, дизел или газ).