Сервизен комплект 7 STIHL
  • 17,56 лв. с ДДС
    PDF generate
  • Производители STIHL
  • Кат. номер: 11300074101
  • Наличност: На склад
Сервизният  комплект 7 на марката STIHL e подходящ за бензинови триони STIHL MS 170 (производство след 2015 година) и MS 180 (производство след 2016 година). С него може да извършвате сами периодична поддръжка на верижния си трион. Благодарение на тази стандартна поддръжка, Вие удължавате експлоатационния живот на машината. Това води до защита на компонентите от замърсяване и повреда, и до оптимална мощност на двигателя. Комплектът съдържа: въздушен филтър от кече, запалителна свещ и горивен филтър.

Филтърът от кече на STIHL предлага добро качество на филтриране при различни условия на използване. Като големите частици мръсотия се улавят още на повърхността на филтъра, докато фините се задържат във вътрешността му. По този начин мотора на резачката за дърва е предпазен от навлизане на абразивен прах, мощността се запазва, а разхода остава нисък. 

С цел поддържане на мощността се препоръчва също така редовна смяна на запалителната свещ. Тя е основата за чисто изгаряне в двигателя. А горивния, или още наричан бензинов филтър, поддържа горивото чисто от чужди частици, преди попадането му в двигателя. Същият трябва да се подменя редовно, за да функционира надеждно. 

Препоръчваме за смяната на въздушния филтър и запалителната свещ да използвате практичния комбиниран ключ, който вече сте получили с моторния си трион STIHL. Интересното е, че в самата опаковка на този сервизен комплект е интегрирана картонена кука, с която може да извадите филтъра от резервоара за гориво при подмяната му с нов, без нужда от допълнителен инструмент.

Технически характеристики
Предназначение за бензинови триони STIHL MS 170 / MS 180
Окомплектовка въздушен филтър от кече, запалителна свещ и горивен филтър

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ

Сходни продукти

Сервизен комплект 25 STIHL

Сервизен комплект 25 STIHL

Предназначение - за STIHL HS 45 (без двигател 2-MIX)

17,06 лв.

Сервизен комплект 15 STIHL

Сервизен комплект 15 STIHL

Предназначение - за STIHL MS 231 / MS 251

31,81 лв.

Сервизен комплект 9 STIHL

Сервизен комплект 9 STIHL

Предназначение - за STIHL MS 171 / MS 181 / MS 211

25,15 лв.