Как да поръчате резачка STIHL на изплащане?

  • Как да поръчате резачка STIHL на изплащане?

Ако имате нужда от моторна резачка STIHL, но нямате възможност да отделите цялата сума за нейната покупка наведнъж - може да я поръчате на изплащане.
Дикар Консулт предлага 3 опции за закупуване на резачка STIHL на лизинг. Може да купите бензинов трион Щил на изплащане чрез БНП Париба, TBI Bank или UniCredit.

Какво е нужно да направите?


Избирате си от ТУК>>> кой модел моторен трион STIHL искате да си закупите на лизинг, след което влизате в неговата страница и щракате на един от трите бутона “КУПИ НА КРЕДИТ”.
Срокът за връщане на кредита може да варира между 3 и 36 месеца, в зависимост от условията на съответната лизингова компания. Периодът за погасяване на кредита се избира в процеса на създаване на поръчката.

Със завършване на поръчката в сайта Вие вече кандидатствате за отпускане на кредит за покупка на резачка STIHL на изплащане.
За това дали сте одобрени или пък не сте одобрени за закупуване на исканата от Вас резачка на лизинг, ще бъдете информирани чрез телефонно обаждане или SMS съобщение.

Едно от основните изисквания, за да Ви бъде отпуснат кредит за покупка на лизинг е да работите по трудов договор!

Ако имате някакви въпроси, относно процедурата за покупка на изплащане - не се колебайте, а ни позвънете на телефони - 0898536300, 0889536300.

Желаем Ви успех!
 

 


Коментари

Напиши коментар

Забележка: HTML не се приема!

Вашата оценка

Зареждане... Моля, изчакайте!