Пролетната промоция на STIHL отново е тук

  • Пролетната промоция на STIHL отново е тук

Когато се покаже първата зеленина, това е знак, че пролетта идва и е дошъл краят на зимната почивка в градината. С помощта на богатия асортимент от уреди на STIHL много бързо ще приведете във форма тревните площи, храстите, живите плетове и дървесните насаждения в двора и градината, ще почистите пътеките и зелените площи от шумата, ще оформите тревните пространства, храстите и живия плет.
За да се справите безпроблемно с всяка задача по поддръжка на двора и градината, тревните и зелените площи, доверете се на бензиновите и електрическите уреди STIHL с първокласно оборудване и качество.

Точно в началото на пролетта идва и новата промоционална кампания на STIHL. През периода на промоцията можете да се възползвате от изгодните акционни предложения на продуктите на реномираната марка.

В кампанията са включени 13 модела моторни коси и храсторези, и 3 модела тримери за трева с марка STIHL. Също така, като част от пролетната кампания, можете да закупите с отстъпка 14 модела моторни и електрически косачки STIHL, както и 2 модела трактори за косене.

Тази пролет можете да се възползвате и от ниските цени на 3 модела моторни косачки и 2 модела роботи за косене с марка VIKING, като техните намаления са валидни до изчерпване на наличните количества.

Любителите на лозарството и овощарството пък могат да си закупят на отлични цени през периода на промоцията и 3 модела моторни пръскачки STIHL.

При поръчка на някой от моделите моторни коси ЩИЛ ще бъдете изненадани и с различни подаръци - моторно масло, корда, глава за косене, предпазител!

Възползвайте се от Пролетната промоция на STIHL! Можете да разгледате всички включени промоционални продукти на този ЛИНК>>>


Коментари

Напиши коментар

Забележка: HTML не се приема!

Вашата оценка

Зареждане... Моля, изчакайте!