Ръчни инструменти WERA - Качество без компромиси!

  • Ръчни инструменти WERA - Качество без компромиси!


WERA
е един от водещите световни производители на ръчни инструменти със седалище в германския град Вупертал. WERA разработва и произвежда инструменти за професионални и индустриални приложения.

WERA непрекъснато очарова потребителите си с иновативните идеи за своите продукти. Немският производител разработва превъзходни ръчни инструменти, за да направи живота ви по-опростен и по-безопасен.Гамата от инструменти с марка WERA обхваща повече от 3000 продукта и включва оригинални решения на проблемите, дори за много специфични задачи.

Качеството на продуктите WERA е гарантирано чрез производствен процес, който се следи непрекъснато, като естествено всички инструменти са сертифицирани по ISO.Инструментите на WERA
са стилни и ергономични, като компанията е получила през годините няколко награди за техния дизайн. Да работиш с инструменти WERA е да разбереш какво всъщност означава дизайнът.

Продуктите на WERA включват отверки, битове за отвертки, тресчотки, гаечни и L-ключове, както и голям избор от комплекти с инструменти. Инструментите на WERA се използват главно от професионалисти, включително строители, електротехници и механици.

WERA е известна с линията си от отвертки, отличаваща се с характерната дръжка с форма Kraftform. Този дизайн се основава на факта, че по време на използване всяка отвертка пасва идеално в контурите на ръката, като за целта се използва специално проектирана комбинация от ергономични меки зони и гладки твърди зони. Отличителните „корони“ от тази дръжка са и част от логото на WERA.

Дикар Консулт предлага избрана част от най-продаваните ръчни инструменти с логото WERA, като качествените продукти можете да закупите както в търговската ни мрежа, така и онлайн в нашия сайт.

Ако желаете да разгледате предлаганите от нас продукти WERA, можете да посетите този АДРЕС>>>


Коментари

Напиши коментар

Забележка: HTML не се приема!

Вашата оценка

Зареждане... Моля, изчакайте!