Съдове за вино TM INOX - супер избор за всеки майстор винар

  • Съдове за вино TM INOX - супер избор за всеки майстор винар

В България традициите на домашното винопроизводство се предават от поколение на поколение. Независимо, че на пазара има богат избор на бяло и червено бутилирано вино от всякакви марки, много българи все още предпочитат сами да си произведат високо ценената в цял свят нискоалкохолна напитка.

Един от основните фактори за получаване на качествено вино е съдът, в който ще протече процесът на гроздовата ферментация. Именно тук в помощ на домашния майстор-винар идват и висококачествените неръждаеми съдове за вино на марката TM INOX.
Резервоарите за вино TN INOX са произведени от неръждаема стомана, като се предлагат с различна вместимост - от 90 до 1680 литра.
Използването на иноксова стомана във винопроизводството дава сигурни гаранции за качественото протичане на процеса на ферментация.

Предлаганите допълнителни аксесоари, като плаващ капак, прахозащитен капак, кран за източване, стойка от боядисана въглеродна стомана и други спомагат за нормалното ферментиране на гроздето.
Плаващият капак със силиконово уплътнение позволява да бъде поставян на различни нива в иноксовия резервоар, като по този начин защитава виното от окисление.Като допълнителни опции към съдовете за винопроизводство TM INOX могат да бъдат закупени топлообменен панел за охлаждане или загряване, отцеждащ цилиндър и термометър, които способстват за по-добър контрол на процеса.

Също така може да бъде закупен и перфориран капак, който държи джибрите винаги потопени под нивото на виното (т.нар. ферментация с потопена шапка) с цел по-добра екстракция при производството на червени вина.

В заключение можем да кажем, че правенето на вино е изкуство, което има нужда от качествено оборудване, известно количество умения и естествено малко доза късмет.

Ако искате вашата домашна винарна да бъде винаги за пример, а вашето вино да бъде най-пивкото разгледайте нашите предложения на иноксови съдове за вино TM INOX!

Вижте офертите ни ТУК>>>Коментари

Напиши коментар

Забележка: HTML не се приема!

Вашата оценка

Зареждане... Моля, изчакайте!