BOSCH ProPruner - хитът на сезона в лозарството и овощарството

  • BOSCH ProPruner - хитът на сезона в лозарството и овощарството


Представяме ви най-новото попълнение в сектора за градинска техника на немската марка BOSCH - акумулаторната ножица ProPruner.
Само за няколко месеца след пускането и на пазара у нас, иновативната професионална градинска ножица BOSCH ProPruner се превърна в своеобразен хит сред лозарите и овощарите, които се занимават професионално с тези дейности.
С нейна помощ подрязването на плодните дръвчета или лозовите насаждения се превръща в детска игра. С много по-малко усилия, но с изумителна ефективност ще извършите пролетната резитба бързо и с удоволствие.

В сравнение с ръчните градински ножици, ProPruner гарантира гладко подрязване с минимум умора. Мощната литиево-йонна акумулаторна батерия на лозарската нощица ви позволява да постигнете уникалните 4500 разреза с едно зареждане, осигурявайки дълготрайна работа.

Градинският уред е снабден с изключително издръжливи остриета с антикорозионна защита, които дават гаранция за дълъг експлоатационен живот и повече от 500 000 среза.
Режещата система на иновативния ProPruner e тествана от Bosch Power Tools Asia Pacific R&D Laboratory.


Как работи тази страхотна професионална градинска ножица?

За да включите ножицата е необходимо да щракнете пусковия прекъсвач. Индикаторът за акумулаторната батерия светва и статусният светодиод започва да мига. Режещият нож и острието все още остават неподвижни, като звуков сигнал прозвучава еднократно.
Можете да активирате ножа като натиснете два пъти за кратко един след друг върху прекъсвача за рязане. Режещият нож преминава в изходна позиция, а статусният светодиод превключва от мигане към непрекъснато светене. Сега вече ще чуете двукратно прозвучаване на звуковия сигнал.
За да преминете към рязане е необходимо да натиснете прекъсвача докато не се изпълни среза. След това отново отпуснете прекъсвача и режещият нож се връща в изходна позиция.
Деактивирането на ножа се постига с 4-секундно натискане на прекъсвача за рязане, което довежда до преминаване на режещият нож в затворено състояние и до неговото заключване.
Така акумулаторният инструмент преминава в режим на заспиване (Sleep mode) и една минута по-късно той се изключва.

Градинската ножица ProPruner се предлага в два варианта - Соло машина без акумулаторна батерия и зарядно устройство, и вариант с включени в окомплектовката две батерии по 3,0 Ah и зарядно устройство GAL 12V-20.

Изпитайте удоволствието от електрическото подрязване с BOSCH ProPruner - перфектната овощарска ножица с изключително съотношение цена/производителност!

Можете да разгледате и поръчате един от двата модела BOSCH ProPruner, като посетите този ЛИНК-->Коментари

Напиши коментар

Забележка: HTML не се приема!

Вашата оценка

Зареждане... Моля, изчакайте!