MILWAUKEE - качествени инструменти за професионалисти

  • MILWAUKEE - качествени инструменти за професионалисти


MILWAUKEE
е американска компания, която почти 100 години е лидер в производството на професионални електроинструменти и акумулаторни машини.
От основаването си през 1924 г. до днес MILWAUKEE произвежда иновативни и качествени машини за професионалните потребители по целия свят. С електроинструментите на водещата марка работят строители, специалисти в сферата на металообработването, ВиК, електротехници, монтажници, автомонтьори и други, които се нуждаят от сериозни иновативни инструменти за професионална работа.
Днес MILWAUKEE се фокусира върху една единствена цел, а именно да произвежда най-добрите електроинструменти и аксесоари, достъпни за професионалния потребител.

MILWAUKEE предлага на пазара както електроинструменти, така и машини захранвани от батерии. Всички те се отличават с висока производителност и дълготрайност на употреба. В продуктовия асортимент на компанията се включват винтоверти, гайковерти, бормашини, перфоратори, ъглошлайфи, зегета, саблени триони, циркуляри, както и богата гама от градински машини.Независимо дали става дума за водещите в света акумулаторни системи M12™ и M18™ или революционната производителност на продуктите M12 и M18 FUEL™, от MILWAUKEE винаги са се стремяли да предоставят непрекъснат поток от модерни, специфични за търговията решения.

Или казано с други думи MILWAUKEE Tools не е просто производител, а революционна марка, марка с традиции, доказана през годините по целия свят.

Отскоро Дикар Консулт добави в богатия си асортиментен списък и качествените инструменти с бранд MILWAUKEE. Може да разгледате нашите предложения на водещата марка ТУК=>
Коментари

Напиши коментар

Забележка: HTML не се приема!

Вашата оценка

Зареждане... Моля, изчакайте!