Ново: FS 561 C-EM - най-мощната моторна коса на STIHL

  • Ново: FS 561 C-EM - най-мощната моторна коса на STIHL


С мощност от 3,8 к.с., новият бензинов храсторез FS 561 C-EM сега е най-мощният модел в гамата на STIHL. В допълнение, това е първата моторна коса STIHL, която разполага с напълно електронна система за управление на двигателя M-Tronic 3.0 с функция за автоматично калибриране. Независимо от работното състояние на машината, системата определя точката на запалване, както и дозировката на горивото, като отчита външни фактори, като температура и надморска височина. Това гарантира оптимална мощност на двигателя, постоянни максимални обороти и отлично ускорение. Функцията памет автоматично записва направените настройки и ще ги вземе предвид при следващото стартиране.

В резултат на това машината блести във всички работни ситуации с висока ефективност и много добро поведение при ускорение и се препоръчва за различни задачи в поддържането на ландшафта и горите.
Областите на приложение варират от работа по косене и разчистване до работа в гъста растителност, отрязване на живи плетове и тръни, както и при предотвратяване на горски пожари. Когато се използва корда, бензиновата коса има най-големия диаметър на косене (560 милиметра) от всички подобни модели на пазара, което позволява на потребителите да увеличат работната си производителност със 17 процента в сравнение с радиус на рязане от 480 милиметра.

В допълнение към главата с корда, храсторезът може да работи с широка гама от други режещи инструменти - двустранен или тристранен нож, както и циркулярен диск за косене. Благодарение на Stihl ErgoStart, стартирането е лесно, а 4-точковата антивибрационна система Stihl намалява нивото на вибрации. В резултат на това, намалява натоварването на ставите и мускулите на потребителя и позволява да се работи с косата с малко усилия.

Лесната поддръжка на FS 561 C-EM също е от съществено значение. Лесно достъпният въздушен филтър осигурява дълъг експлоатационен живот и дълги интервали за поддръжка. Механизмът на трансмисията е достъпен чрез обикновен винт за смазване. Освен това може да се диагностицира електронното управление на FS 561 C-EM. По този начин основните системни данни могат лесно да се видят в специализиран сервиз с помощта на диагностично устройство. Следователно всяка неизправност може бързо и лесно да бъде локализирана и отстранена.

Моторният храсторез е оборудван с висококачествен двоен презрамен колан с мека подплата, което прави продължителната работа изключително лесна. Също така FS 561 C-EM се доставя с тристранен нож за гъсталак 350-3, който е подходящ за косене на големи площи и за отстраняване на храсталаци.

Можете да поръчате STIHL FS 561 C-EM, като посетите този АДРЕС>>>
Коментари

Напиши коментар

Забележка: HTML не се приема!

Вашата оценка

Зареждане... Моля, изчакайте!