Акумулаторна косачка STIHL RMI 422
  • 1 999,00 лв. с ДДС
    PDF generate
  • Производители STIHL Машини
  • Кат. номер: 63010121403
  • Наличност: На склад














Акумулаторната косачка (робот) STIHL RMI 422 има апарат за мулчиране захранван от вградена литиво-йонна акумулаторна батерия. При мулчиране височината на тревата винаги се скъсява малко, като по-този начин фините частици трева се разпределят равномерно по окосения участък. И след това се връщат обратно в почвата  обогатявайки я с ценни хранителни вещества. С помощта на многостепенната настройка на височината на косене тревата се скъсява точно до желаната от Вас дължина, дори и на неравни терени с наклон до 35%. Здравият капак на косилния робот го предпазва неблагоприятни атмосферни условия и препятствия. А врадените сензори регистрират контакта с обект и променят посоката на движение на косачката робот. 

Компактният уред се настройва и организира бързо чрез панел за управление. Чрез интерактивния план за косене за всеки ден могат да се задават времеви отрязъци, през които тази автоматична косачка да може да работи. В рамките на тези периоди робота за косене сам се ориентира. За инсталиране е необходим набор за инсталация. Всички косачки от тази серия на STIHL спазват валидни стандарти за безопасност. 

Зарядната станция е част от окомплектовката на косачката робот STIHL iMow. Тя е нейния дом и служи за зареждане на акумулаторната батерия. Тя също така е изходната точка за всяко косене. При движение косачката се ориентира по сигнала, изпращан от ограничителния кабел по външния периметър на площта за косене. Този сигнал се захранва през зарядната станция. Ако вали дъжд или акумулаторната батерия се изпразни по време на косене, косачката робот iMow се връща самостоятелно до зарядната станция и отново зарежда батерията си. Благодарение на интелигентната си система решава сама, дали е необходимо експресно зареждане, тъй като предстои косене или батерията може да бъде заредена при нормален режим. Самата зарядна станция може да бъде позиционирана както в рамките на тревната площ, така и извън нея.

Тази роботизирана косачка използва специален Набор за инсталация STIHL L, който не влиза в окомплектовката, но може да бъде поръчан отделно!


Технически характеристики
Напрежение, V 18,5
Тип на акумулатора литиево-йонен
Ширина на косене, cm 20
Височина на косене, mm 20-60
Препоръчителна площ за косене, m2 800
Капацитет, Ah 4,5
Обороти на празен ход, min-1 4450
Ниво на звуково налягане dB(A) 49
Звукова мощност, dB 60
Максимален наклон 35%
Продължителност на косене 16 (Ф на седмица/ч)
Гаранционен срок 24 месеца
Окомплектовка зарядна станция, без включен набор за инсталация
Тегло, kg 9,0

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ

Сходни продукти

Етикети: Акумулаторна косачка STIHL RMI 422, 63010121403, Роботи за косене на трева