FS 261 - нов модел професионален бензинов храсторез на STIHL

  • FS 261 - нов модел професионален бензинов храсторез на STIHL


С мощност от 2,7 к.с., новият модел бензинова коса STIHL FS 261 е правилната машина за широк спектър от приложения в професионалната поддръжка на ландшафта и селското стопанство. Моторната коса разполага с иновативна скоростна кутия, има висок въртящ момент и завидно ускорение.
Благодарение на големия диаметър на косене от 520 mm, новият бензинов храсторез осигурява бърз ход на косене и по този начин повишава производителността на работа.

В допълнение към тристранния нож за косене, машината може да работи с голям избор от други режещи инструменти - нож за надробяване, циркулярен диск или различни глави с корда, които се закупуват отделно.

Областта на приложение на новият професионален храсторез варира от мащабно косене и грижи в озеленяването и в общинската среда до изсичане на дървесни израстъци и трънливи храсти в гората.

Сред предимствата на FS 261 можем да посочим антивибрационната система, която особено във връзка с относително ниското тегло на устройството, улеснява работата и снижава умората. В допълнение, наклонът и позицията на дръжката могат да се регулират според индивидуалните изисквания на потребителя без инструменти, а универсалният презрамен колан ADVANCE осигурява допълнителен комфорт при носене. Стоп-бутонът пък дава възможност за бързо подновяване на работата след прекъсване и без допълнително включване.

Големият предпазител при косене Ви предлага повишена защита от хвърчащ окосен материал и малки камъчета. Освен това той не допуска повреждане на режещия инструмент при съхранение на храстореза на земята или на стената.

Скоростната кутия на новия модел бензинова коса може да бъде достъпна чрез винт за повторно смазване и електрониката на двигателя може да бъде диагностицирана. В специализирания сервиз основните системни данни могат да бъдат прочетени с помощта на диагностично устройство и, ако дойде най-лошото, повредите могат бързо да бъдат локализирани и отстранени.

Може да разгледате и да поръчате FS 261, като посетите този ЛИНК>>>


Коментари

Напиши коментар

Забележка: HTML не се приема!

Вашата оценка

Зареждане... Моля, изчакайте!