Промоция на машини и инструменти за лозето и градината от STIHL

  • Промоция на машини и инструменти за лозето и градината от STIHL

Подготви се за идващата пролет с качествена машина или инструмент STIHL. Те ще ти бъдат верен помощник при поддръжката на овощната градина и лозовите насаждения. С тях работата в градината ще бъде по-ефективна, още по-лесна и комфортна.
Само до 15 март 2021 г. имаш възможност да се възползваш от преференциалните цени на избрани уреди и инструменти за поддръжка на лозя и овощни градини с марка STIHL.

За да разчистиш овощната градина от изсъхнали дървета можеш да се довериш на един от трите леки моторни триони, които са включени в промоцията - MS 180 C-BE, MS 181 и MS 211 C-BE. Ако поръчаш бензинова резачка MS 180 C-BE ще получиш и полезен подарък - бейзболна шапка STIHL.

За пролетното пръскане на овошките, няма да сбъркаш, ако избереш моторна пръскачка STIHL. Може да закупиш на отлична цена три модела - SR 200, SR 430 или SR 450. А, за оптимално пръскане на лозето ти препоръчваме гръбна пръскачка STIHL SG 71.

Ръчните триони и лозарските ножици на STIHL пък могат да бъдат твои отлични сътрудници при пролетната резитба на лозята и овощните дръвчета. Може да поръчаш някой от качествените инструменти ЩИЛ, като посетиш този ЛИНК-->.

Ако пък имаш нужда от заточване на някой от градинските инструменти, може да използваш както инструмента за заточване STIHL 3 в 1, така и обичайния брус за заточване и шлифоване STIHL, които също до средата на март ще бъдат с изгодни намаления.

В настоящата промоция от STIHL са помислили и за тези, които се нуждаят от верен помощник при почвообработката на дворните места. Само до 14 март ще имаш възможност да поръчаш избрани модели мотофрези STIHL, които ще бъдат винаги до теб, когато се нуждаеш от качествена оран, дори и в тесни междуредия. Можеш да разгледаш промо предложенията ни на мотофрези ЩИЛ, като посетиш този АДРЕС>>>.

Не пропускай изгодните промоционални оферти на машини и инструменти за градината, лозето и двора STIHL!


Коментари

Напиши коментар

Забележка: HTML не се приема!

Вашата оценка

Зареждане... Моля, изчакайте!